Search

English

451

Zim

(22 | 3.8)

- - -

JohnFastman

5 years ago

undefined...


Positive comment

18 0


Show more comments

Zim sjell konceptin e një wiki në desktopin tuaj. Ruani informacionin, lidhni faqet dhe modifikoni me shënjimin e WYSISYG ose duke shtypur drejtpërdrejt një sintaksë të lehtë shënimi dhe shikojeni atë të parashikuar sipas llojit. Krijimi i një faqeje të re është i lehtë ose duke klikuar në butonin "Krijo shënim të ri", duke u lidhur me një faqe që nuk ekziston ose duke shkruar një emër CamelCase në çdo shënim. Faqet ruhen në një strukturë dosjeje, si në një skicë, në format teksti të thjeshtë me shënime të lehta dhe mund të kenë bashkëngjitje (të ruajtura përgjatë shënimeve).

Ky mjet mund të përdoret për të mbajtur gjurmët e listave ose ideve TODO, për të mbajtur shënime gjatë një takimi,...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Ubuntu Software Center

Screenshot
Graphviz grafik duke përdorur shtojcën Diagram
Opsionet e formatimit të disponueshme
Fshehja e të gjitha shiritave të veglave dhe shiritit të statusit për hapësirë ​​maksimale në ekran

Veçoritë

+ Mbështetje WYSIWYG (21 )

+ Portativ (13 )

+ Arsimore (6 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Matematikë LaTeX (3 )

+ Skedar teksti i thjeshtë (3 )

+ Eksporto në LaTeX (2 )

+ Shënime të mbivendosura (2 )

+ Integrimi Git (1 )

+ Ekuacionet LaTeX (1 )

+ Formatimi i tekstit (1 )

+ Shënim organizimin (1 )

+ Ndër-Platformë (1 )

+ Ndërfaqe e ngjashme me Wiki (1 )

+ Sinkronizoni me Dropbox (0 )

+ Wiki (0 )

+ Redaktori LaTeX (0 )

+ Fletore (0 )

+ Ruaj si txt (0 )

+ Versionimi i skedarit (0 )

+ Eksporto në HTML (0 )

+ Struktura hierarkike (0 )

+ Mbajtja e shënimeve (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

Llojet e Aplikimit

Mbajtja e shënimeve (0 )

Etiketa

hierarkia

shënimet e hierarkisë

xfce

kryerja e gjërave

konvertoni shënimet në html

eksporti reduktues

Alternativat për Zim

555

Joplin

(104 | 4.7)

- - -

181

NoteLedge

(17 | 4.5)

- - -

416

Obsidian

(100 | 4.8)

- - -

407

Notion

(48 | 4.1)

- - -

536

Standard Notes

(164 | 4.6)

- - -

1068

Microsoft OneNote

(33 | 3.5)

- - -

761

Google Keep

(29 | 3.7)

- - -

266

CherryTree

(27 | 3.9)

- - -

534

Simplenote

(22 | 3.5)

- - -

112

Zettlr

(9 | 4.1)

- - -

2447

Evernote

(49 | 3)

- - -

241

TiddlyWiki

(5 | 4.6)

- - -

268

WorkFlowy

(23 | 4.6)

- - -

161

Turtl

(8 | 4.6)

- - -

52

Trilium Notes

(3 | 4)

- - -

166

TagSpaces

(9 | 2.9)

- - -

51

Markor

(3 | 5)

- - -

117

Org mode

(2 | 5)

- - -

44

Roam Research

(2 | 5)

- - -

79

Zoho Notebook

(5 | 4.8)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram