Search

English

112

Zettlr

(9 | 4.1)

- - -

jzeneto

1 years ago

undefined...


Positive comment

5 0


Show more comments

Zettlr është një redaktues i mbingarkuar i shënimeve që kombinon shumë veçori të redaktuesit të shkrimit dhe i mbledh ato në një aplikacion. Ai synon të përshpejtojë rrjedhën tuaj të punës dhe t'ju ndihmojë të shkruani pa asnjë ndërprerje. Prandaj ai integron të gjitha veçoritë që mund të nevojiten gjatë një procesi shkrimi.

Karakteristikat:

* Menaxhimi i plotë i skedarëve dhe dosjeve
* Mbështetja e motorit Zotero Citeproc
* Mbështetje e plotë Zettelkasten (ID-të e skedarëve, mbështetja e etiketave dhe lidhjet e brendshme)
* Algoritmi i fuqishëm i kërkimit me një hartë të nxehtësisë
* Shikoni shpejt skedarët pa e mbyllur skedarin tuaj aktual duke përdorur Quicklook
* Mbështetje pë...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Tema e Berlinit (modaliteti i errët)
Tema e Berlinit (modaliteti i dritës)
Tema Bielefeld (modaliteti i errët)
Tema Bielefeld (modaliteti i dritës)
Tema e Frankfurtit (modaliteti i dritës)
Tema e Frankfurtit (modaliteti i errët)

Veçoritë

+ Integrimi Zotero (8 )

+ Kërkim i integruar (7 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Kërkimi i skedarëve (3 )

+ Matematikë LaTeX (3 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Pamje e drejtpërdrejtë (2 )

+ Transaksione të shpejta (2 )

+ Lidh skedarët (2 )

+ Eksporto në LaTeX (2 )

+ Opsione të shumta eksporti (2 )

+ Metoda e shënimit Zettelkasten (2 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Tabelat interaktive (1 )

+ Listat e detyrave (1 )

+ Shënim organizimin (1 )

+ Eksporto në HTML (0 )

+ Pomodoro Timer (0 )

+ Eksporto në PDF (0 )

+ Ngarko imazhe (0 )

+ Eksporto në Word (0 )

+ Temat e integruara (0 )

+ Etiketimi i skedarëve (0 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktori i tekstit (1 )

Etiketa

shënimi në pdf

shënjimi në html

Menaxheri i skedarëve -

redaktimi i shënimit

mjet kërkimi

organizator

Redaktori i tekstit -

statistikat

eksporti reduktues

odt

pdf

redaktori i shënimit

Organizuesi i skedarëve -

docx

Alternativat për Zettlr

555

Joplin

(104 | 4.7)

- - -

416

Obsidian

(100 | 4.8)

- - -

407

Notion

(48 | 4.1)

- - -

1068

Microsoft OneNote

(33 | 3.5)

- - -

286

Typora

(31 | 4.5)

- - -

266

CherryTree

(27 | 3.9)

- - -

451

Zim

(22 | 3.8)

- - -

94

Mark Text

(16 | 4.2)

- - -

118

Manuskript

(12 | 4.6)

- - -

52

Trilium Notes

(3 | 4)

- - -

50

Logseq

(5 | 5)

- - -

235

Scrivener

(16 | 3.5)

- - -

197

FocusWriter

(4 | 4.2)

- - -

44

Roam Research

(2 | 5)

- - -

76

ghostwriter

(6 | 4.3)

- - -

37

Dendron

(9 | 5)

- - -

69

QOwnNotes

(8 | 4.4)

- - -

154

Bluefish Editor

(3 | 5)

- - -

148

Markdown

(0 | 0)

- -

79

Bear

(8 | 4.5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram