Search

English

114

ZeroNet

(5 | 3.6)

- - -

daniellmesquita

4 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

ZeroNet përdor kriptografinë (bibliotekën e Bitcoin) dhe BitTorrent DHT (gjurmues të centralizuar) për të ndërtuar një rrjet të shpërndarë rezistent ndaj censurës.

Përdoruesit mund të publikojnë faqe/aplikacione statike ose dinamike në ZeroNet dhe vizitorët mund të zgjedhin të shërbejnë gjithashtu aplikacionin/faqen. Sajtet/aplikacionet do të mbeten on-line edhe nëse shërbehen nga vetëm 1 koleg.

Kur një sajt/aplikacion përditësohet nga pronari i tij, të gjitha nyjet (përfshirë vizitorët e mëparshëm) që i shërbejnë atij sajti/aplikacioni, do të marrin vetëm përditësimet shtesë të bëra në përmbajtjen e sajtit (dhe në kohë reale).

Zeronet llogaritet me një bazë të dhënash të integruar ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Magazinimi i decentralizuar (22 )

+ Rrjet rrjetë (4 )

+ Peer-To-Peer (2 )

+ I pavarur (2 )

+ Rrjeti P2P (2 )

+ I decentralizuar (1 )

+ Mbështetje për TOR (1 )

+ Shpërndarë (0 )

+ Javascript (0 )

+ Informatikë e shpërndarë (0 )

+ Python (0 )

+ Mbështetje për kriptomonedhën (0 )

+ Mbështetje për skedarë të mëdhenj (0 )

+ SQLite (0 )

+ Email i decentralizuar (0 )

+ Mbështetje për IPv6 (0 )

Llojet e Aplikimit

Rrjeti anonimizues (0 )

Etiketa

bittorrent

emri i monedhës

json

ueb i pavarur

Rrjeti anonimizues -

shkrim kafeje

gevent

nuk ka kosto pritjeje

kriptografia

Alternativat për ZeroNet

1657

Tor

(16 | 4.6)

- - -

141

IPFS

(2 | 5)

- - -

154

Freenet

(1 | 5)

- - -

189

I2P

(4 | 3.2)

- - -

41

Beaker browser

(3 | 5)

- - -

92

MediaGoblin

(0 | 0)

- - -

73

GNUnet

(1 | 5)

- - -

22

Snowflake

(1 | 5)

- - -

25

Sia

(0 | 0)

- - -

42

ZeroMe

(0 | 0)

- - -

26

Hypercore Protocol

(0 | 0)

- - -

12

i2pd (I2P Daemon)

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram