Search

English

138

Youtube-DLG

(11 | 4.8)

- - -

TerrifiedTyphlosion

4 years ago

undefined...


Positive comment

11 0


Show more comments

Një ndër-platformë ndërfaqe e përparme e youtube-dl popullore e shkruar në wxPython.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

GitHub

Dritarja kryesore
Shkarkoni URL të shumta
Opsione
Opsionet - Titra
Youtube-DLG për Linux

Veçoritë

+ Konvertoni videot e YouTube në Mp3 (6 )

+ Pa reklama (5 )

+ Shkarkuesi i YouTube (2 )

+ Konvertimi i grupit (1 )

+ Shkarko Video (1 )

+ Shkarkoni listën e luajtjes në YouTube (1 )

+ Menaxheri i Shkarkimit (1 )

+ Ndërfaqja grafike e përdoruesit (1 )

+ Ndërfaqja me pikë dhe kliko (0 )

+ Konvertoni videon në audio (mp3) (0 )

+ Konvertoni videot e YouTube në Mp4 (0 )

+ Konvertimi automatik në formate të shumta (0 )

Llojet e Aplikimit

Shkarkuesi i YouTube (2 )

Shkarko Video (1 )

Menaxheri i Shkarkimit (1 )

Etiketa

Shkarkues SoundCloud Mjet

konvertues youtube

Alternativat për Youtube-DLG

29

YTD

(2 | 4)

- - -

364

youtube-dl

(18 | 4.7)

- - -

204

4k Video Downloader

(28 | 3.9)

- - -

264

Video DownloadHelper

(11 | 2.6)

- - -

79

ClipGrab

(8 | 3.9)

- - -

17

yt-dlp

(4 | 5)

- - -

62

Youtube Video and Audio Downloader

(4 | 3.2)

- - -

15

Open Video Downloader (youtube-dl-gui)

(0 | 0)

- -

15

Tartube

(3 | 4.7)

- - -

290

Freemake Video Converter

(26 | 2.7)

- - -

19

Bulk Media Downloader

(2 | 3.5)

- - -

87

SnapTube

(3 | 3.3)

- - -

20

Videoder Video Downloader

(7 | 2.7)

- - -

115

Freemake Video Downloader

(6 | 2.7)

- - -

60

Free YouTube Download

(5 | 3.2)

- - -

34

Ant Video Downloader

(4 | 4.2)

- - -

23

Airy YouTube Downloader

(28 | 4.7)

- - -

29

YTD

(2 | 4)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram