Search

English

364

youtube-dl

(18 | 4.7)

- - -

hathas

4 years ago

undefined...


Positive comment

7 1


Show more comments

Mund të shtohet me pjesët e përparme si Youtube-DLG, youtube-dl është një program i vogël i linjës komanduese për të shkarkuar video nga YouTube dhe qindra sajte të tjera. Ai kërkon interpretuesin Python dhe për këtë arsye është i pavarur nga platforma.

Mund të integrohet në programe të tjera dhe kështu të përdoret për të parë video në internet në aplikacione lokale si MPV.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Ubuntu Software Center

Screenshot

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Çinstaloni pa çinstalues (15 )

+ Konvertoni videot e YouTube në Mp3 (6 )

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Ndërfaqja e linjës së komandës (2 )

+ Shkarkuesi i YouTube (2 )

+ Përzgjedhja e këngëve (1 )

+ Butoni për kthim prapa (1 )

+ Shkarko Video (1 )

+ Shkarkim automatik (1 )

+ Shkarkim automatik i titrave (1 )

+ Shkarkoni listën e luajtjes në YouTube (1 )

+ Konvertimi automatik në formate të shumta (0 )

+ Mbështetje në Youtube (0 )

Llojet e Aplikimit

Shkarkuesi i YouTube (2 )

Shkarko Video (1 )

Shkarkues SoundCloud (0 )

Etiketa

Shkarkues SoundCloud Mjet

konvertues youtube

Alternativat për youtube-dl

29

YTD

(2 | 4)

- - -

138

Youtube-DLG

(11 | 4.8)

- - -

335

NewPipe

(31 | 4.4)

- - -

264

Video DownloadHelper

(11 | 2.6)

- - -

204

4k Video Downloader

(28 | 3.9)

- - -

79

ClipGrab

(8 | 3.9)

- - -

17

yt-dlp

(4 | 5)

- - -

15

Open Video Downloader (youtube-dl-gui)

(0 | 0)

- -

62

Youtube Video and Audio Downloader

(4 | 3.2)

- - -

15

Tartube

(3 | 4.7)

- - -

19

Bulk Media Downloader

(2 | 3.5)

- - -

20

Videoder Video Downloader

(7 | 2.7)

- - -

13

Downie

(2 | 5)

- - -

87

SnapTube

(3 | 3.3)

- - -

60

Free YouTube Download

(5 | 3.2)

- - -

115

Freemake Video Downloader

(6 | 2.7)

- - -

34

Ant Video Downloader

(4 | 4.2)

- - -

23

Airy YouTube Downloader

(28 | 4.7)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram