Search

English

414

yEd Graph Editor

(35 | 4.1)

- - -

Scotaidh

5 years ago

undefined...


Positive comment

4 0


Show more comments

yEd është një redaktues i fuqishëm diagramesh që mund të përdoret për të krijuar me shpejtësi diagrame me dorë ose për të importuar të dhëna të jashtme për analiza dhe për të rregulluar në mënyrë automatike edhe grupe të mëdha të dhënash vetëm duke shtypur një buton. Ju mund të përdorni yEd për të krijuar me shpejtësi grafikët e rrjedhës, diagramet BPMN dhe UML, grafikët e organizimit, hartat e mendjes dhe shumë lloje të tjera diagramesh, grafikësh dhe rrjetesh. Zgjidhni nga një gamë e gjerë e algoritmeve shumë të sofistikuara të paraqitjes për të rregulluar automatikisht diagramet në asnjë kohë. Një ndërfaqe përdoruesi intuitive dhe tërheqëse vizualisht e bën krijimin e diagrameve argëtuese...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Vizualizimi i diagramit të rrjedhës (3 )

+ Krijoni entitete UML (2 )

+ Diagramet BPMN (2 )

+ Opsionet e paraqitjes së rrjetit (1 )

+ Importi nga Excel (1 )

+ Grafiku i rrjedhës (1 )

+ Paraqitja automatike (1 )

+ Eksporto në SVG (1 )

+ Librari (0 )

+ Diagramet e sekuencës (0 )

+ Paraqitja (0 )

+ Diagramet ER (0 )

+ Diagramet e komponentëve (0 )

+ Importi/eksporti i XML (0 )

+ Modulet (0 )

+ Diagramet e klasave (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktori i Diagramit (0 )

Etiketa

Redaktori i Diagramit -

Modelimi UML Mjet

redaktori i grafikut

grafiku

UML

vizualizimi

Alternativat për yEd Graph Editor

516

Lucidchart

(10 | 3.2)

- - -

789

diagrams.net

(30 | 4.5)

- - -

430

Dia

(7 | 3.1)

- - -

263

LibreOffice - Draw

(3 | 4.3)

- - -

224

Freeplane

(10 | 3.9)

- - -

43

Penpot

(8 | 5)

- - -

108

PlantUML

(4 | 3.8)

- - -

516

Lucidchart

(10 | 3.2)

- - -

246

Microsoft Office Visio

(5 | 3.8)

- - -

133

MindMeister

(3 | 4.7)

- - -

72

Google Drive - Drawings

(2 | 2.5)

- - -

150

Mindomo

(2 | 4.5)

- - -

68

Graphviz

(1 | 5)

-

183

OmniGraffle

(2 | 4)

- - -

85

MindManager

(1 | 5)

- - -

36

ThinkComposer

(3 | 4.7)

- -

78

Visual Understanding Environment

(3 | 4.3)

- - -

48

Wondershare EdrawMax

(5 | 4.8)

- - -

49

Gephi

(0 | 0)

- - -

39

Visual Paradigm

(6 | 4.2)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram