Search

English

117

Yahoo! Mail

(6 | 2.2)

Aaron

13 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Ueb-mail me një terabyte hapësirë ​​ruajtëse falas dhe mbrojtje ndaj spamit. Yahoo! Mail ofron biseda të grupuara, tema, opsione të fuqishme kërkimi, integrim Dropbox për bashkëngjitjet, Yahoo! Messenger, SMS, adresa të disponueshme dhe aplikacione për platformat kryesore.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Kindle Store

Pasqyrë e pajisjeve të mbështetura
iPad
iPad me ekran të plotë
Lista e iPad, menaxhimi i mesazheve
Kompozimi i Android
Vështrim i përgjithshëm 2
iPad
Windows 8 + temat
Bisedat në Windows 8
Screenshot

Veçoritë

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

Llojet e Aplikimit

Ofruesi i postës në ueb (0 )

Klienti i postës elektronike (0 )

Etiketa

Ofruesi i postës në ueb -

Klienti i postës elektronike -

arkivi i postës

Alternativat për Yahoo! Mail

3152

Gmail

(44 | 3.8)

- - -

374

Tutanota

(24 | 4.2)

- - -

390

Outlook.com

(11 | 2.6)

- - -

68

Disroot

(4 | 3.2)

- - -

106

Zoho Mail

(8 | 3.9)

- - -

61

Posteo

(6 | 4.8)

- - -

44

Microsoft Mail and Calendar

(5 | 3.2)

- - -

47

mailbox.org

(2 | 4.5)

- - -

52

Mailfence

(12 | 4.7)

- - -

24

Vivaldi Mail

(6 | 3.3)

- - -

62

Fastmail

(5 | 3.6)

- - -

142

Yandex.Mail

(5 | 1.4)

- - -

28

Cock.li

(5 | 3.8)

- -

115

Mailpile

(1 | 1)

- - -

16

Mailo

(1 | 5)

- - -

37

mail.com

(2 | 1)

- - -

77

GMX

(3 | 2.3)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram