Search

English

118

Xtreme Download Manager

(16 | 3.7)

- - -

FONZACUS

3 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

Xtreme Download Manager është një mjet i fuqishëm për të rritur shpejtësinë e shkarkimit deri në 500%, për të rifilluar shkarkimet e prishura/të vdekura, për të kapur video FLV nga çdo sajt dhe për të planifikuar shkarkimet.
Xtreme Download Manager përdor algoritmin e sofistikuar dinamik të segmentimit, kompresimin e të dhënave dhe ripërdorimin e lidhjes për të shpejtuar procesin e shkarkimit. Xtreme Download Manager mbështet protokollet HTTP, HTTPS dhe FTP, muret e zjarrit, serverët proxy, ridrejtimet e skedarëve, kukit, autorizimin etj. Xtreme Download Manager integrohet me çdo shfletues për të trajtuar shkarkimet automatikisht duke përdorur integrimin e avancuar të shfletuesit. Xtreme Do...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Portativ (13 )

+ Marrja automatike e lidhjeve nga shfletuesi (8 )

+ Integrimi i Google Chrome (6 )

+ Pa reklama (5 )

+ Shkarkim me shumë pjesë (2 )

+ Shkarko Video (1 )

+ Menaxheri i Shkarkimit (1 )

+ Shtesa Firefox (1 )

+ Integrimi i shfletuesit (1 )

+ Mbështetje për FTP (0 )

+ Integrimi në Youtube (0 )

+ Programimi i shkarkimit (0 )

+ Rifilloni shkarkimet e ndërprera (0 )

+ Shkarkoni përshpejtuesin (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxheri i Shkarkimit (1 )

Shkarko Video (1 )

Etiketa

shkarko flv

Alternativat për Xtreme Download Manager

1204

JDownloader

(35 | 3.6)

- - -

794

DownThemAll

(10 | 4.5)

- - -

415

Free Download Manager

(30 | 3.6)

- - -

311

Internet Download Manager

(17 | 3.9)

- - -

189

aria2

(3 | 4.3)

- - -

162

uGet

(6 | 4.7)

- - -

50

Persepolis Download Manager

(4 | 4.5)

- - -

14

Motrix

(4 | 4.2)

- -

11

Multithreaded Download Manager

(0 | 0)

- - -

16

Advanced Download Manager

(1 | 5)

- - -

21

webui-aria2

(0 | 0)

- - -

60

FlashGet

(0 | 0)

- -

13

Turbo Download Manager

(1 | 1)

- - -

27

Getright

(0 | 0)

- -

31

Internet Download Accelerator

(1 | 2)

- - -

18

iGetter

(1 | 2)

- - -

50

Tucan Manager

(0 | 0)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram