Search

English

370

XMind

(4 | 3)

- - -

Vincas

6 years ago

undefined...


Positive comment

0 3


Show more comments

XMind është një aplikacion për stuhi mendimesh dhe hartash mendore. Ai siguron një grup të pasur stilesh të ndryshme vizualizimi dhe lejon ndarjen e hartave të krijuara të mendjes përmes faqes së tyre të internetit.
Aplikacioni është i disponueshëm si një version me burim të hapur dhe si një version komercial me pagesë "Pro". XMind Pro ofron veçori të zgjeruara si grafikët Gantt, një mënyrë prezantimi, veçori të eksportit (PDF, Office, MindManager dhe Freemind), shënime audio, një veçori bashkimi, ndarje private në internet dhe më shumë.
Versioni me burim të hapur është përndryshe një softuer shumë funksional dhe i fuqishëm 'Menaxhimi i mendjes'.

Për një krahasim të veçorive shihni: htt...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

Ubuntu Software Center

Google Play Store

iPhone App Store

Pamje më e freskët
XMind 8 ka një pamje dhe ndjesi më të freskët. Kur redaktoni, mund të hapni, mbyllni dhe ndërroni shpejt pamjet me vetëm një klik. Kjo veçori rrit efikasitetin tuaj të punës dhe përmirëson jashtëzakonisht përvojën tuaj të hartës së mendjes.
Prezantim i bazuar në rrëshqitje
Me prezantimin tonë të ri të bazuar në rrëshqitje, krijimi, prezantimi dhe ndarja e prezantimit bëhet më e lehtë se kurrë. Harta e mendjes dhe prezantimi janë integruar në mënyrë harmonike në një softuer tani. Modaliteti Walk Through është ende i disponueshëm.
Stuhi mendimesh
Me XMind, ju mund të filloni idetë individuale lehtësisht dhe shpejt. Idea Factory regjistron dhe mbledh frymëzimet më tej dhe më shpejt. Një kohëmatës ju mundëson të kontrolloni kohën e seancës së stuhisë së ideve. Mund të kaloni midis modalitetit të ditës dhe modalitetit të natës.
Pamje Gantt
Në XMind, mund të shtoni, modifikoni dhe shfaqni informacionin e detyrës drejtpërdrejt në pamjen e Grafikut Gantt, duke përfshirë datën e fillimit/mbarimit, të caktuarin, përparësinë, përparimin, momentin historik dhe varësinë e detyrës.
Puna me Office/PDF
Dëshironi të kapni shkëlqimet e mendjes suaj dhe t'i organizoni ato në një mënyrë të strukturuar kur përgatiteni për një takim apo raport? Për fat të mirë, me XMind, të gjitha këto mund të bëhen lehtësisht me klikime të thjeshta. Më pas mund të eksportoni menjëherë frytet e punës në Office/PDF për të lehtësuar takimin/raportin tuaj.
Harta e mendjes
Grafikët e biznesit
Klip Art krejt i ri
Modele të reja të dobishme

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Komplete ikonash (2 )

+ Menaxhimi i njohurive (1 )

+ Importoni furnizime nga OPML (0 )

+ Menaxhimi i Projektit (0 )

+ Stuhi mendimesh (0 )

+ Harta e mendjes (0 )

Llojet e Aplikimit

Harta e mendjes (0 )

Menaxhimi i Projektit (0 )

Etiketa

organizimi i mendimit

Zyra & Produktiviteti

Alternativat për XMind

516

Lucidchart

(10 | 3.2)

- - -

789

diagrams.net

(30 | 4.5)

- - -

462

FreeMind

(8 | 3.6)

- - -

224

Freeplane

(10 | 3.9)

- - -

263

LibreOffice - Draw

(3 | 4.3)

- - -

150

Mindomo

(2 | 4.5)

- - -

104

TreeSheets

(9 | 4.2)

- - -

43

Penpot

(8 | 5)

- - -

516

Lucidchart

(10 | 3.2)

- - -

133

MindMeister

(3 | 4.7)

- - -

39

SimpleMind

(7 | 4)

- -

82

MindNode

(3 | 4.7)

- - -

53

Coggle

(3 | 4.3)

- - -

183

OmniGraffle

(2 | 4)

- - -

85

MindManager

(1 | 5)

- - -

24

Wondershare Edraw MindMaster

(1 | 5)

- -

51

Gingko

(2 | 3.5)

- - -

22

vym

(3 | 5)

- - -

36

ThinkComposer

(3 | 4.7)

- -

27

TiddlyMap

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram