Search

English

609

XMarks

(13 | 1.7)

- - -

RRRicardo

11 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Xmarks është një shërbim ndër-shfletuesish, sinkronizimi i faqeshënuesve për Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, iPhone, Android dhe iPad. Xmarks gjithashtu ofron përmirësim të kërkimit dhe zbulim në ueb bazuar në faqet e shënuara nga përdoruesit. Mbështetje shumë-gjuhëshe dhe mund të përdoret shumë thjesht me një shtesë të shfletuesit.

Shtesa e shfletuesit dhe pjesa dërrmuese e asaj që përdoruesit kanë shijuar mbeten falas. Përdoruesit mund të zgjedhin të blejnë Xmarks Premium për 12 dollarë në vit, i cili përfshin veçori të përmirësuara si aplikacionet e telefonave celularë Android dhe iPhone dhe mbështetje prioritare.

Ofertat Xmarks dhe LastPass Premium janë gjithashtu të di...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Cilësimet e Xmarks: mbështetje për shumë gjuhë
Menaxho profilet e sinkronizimit
Shikoni faqeshënuesit tuaj nga një telefon celular
Sinkronizoni faqeshënuesit në të gjithë kompjuterët tuaj
Shikoni dhe menaxhoni faqeshënuesit tuaj nga ueb
Sinkronizimi i profileve: Punë - Shtëpi
Ndani faqeshënuesit me miqtë dhe familjen
Sinkronizimi falas i faqeshënuesve për të gjitha pajisjet tuaja + Ueb
Karakteristikat, 5 Shfletues, Sistemet Operative

Veçoritë

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Faqerojtësit (1 )

+ Shtesa Firefox (1 )

+ Zgjatja e Safarit (1 )

+ Sinkronizimi origjinal i faqeshënuesve (0 )

+ Ndani faqeshënuesit (0 )

+ Zgjatja e Operas (0 )

+ Zgjerimi i Internet Explorer (0 )

+ Mbështetje ndërshfletuese (0 )

+ Sinkronizimi i shfletuesit (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxheri i faqeshënuesve (0 )

Etiketa

Sinkronizimi i faqeshënuesve Mjet

Menaxheri i faqeshënuesve -

lidhjet e internetit

lidhjet

serveri i faqeshënuesve

Alternativat për XMarks

50

EverSync

(9 | 4.6)

- - -

36

Floccus

(0 | 0)

-

21

xBrowserSync

(2 | 5)

- - -

40

Bookmark OS

(5 | 4.8)

- - -

90

RoboForm

(3 | 4.3)

- - -

25

Linkman

(2 | 4.5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram