Search

English

151

Xcode

(1 | 1)

- - -

Guest

1 years ago

undefined...


Negative comment

0 0

Xcode është mjedisi premierë i zhvillimit të Apple për Mac OS X. Përveç paketimit në DVD me çdo kopje të Mac OS X, versioni më i fundit i zhvilluesit Xcode është gjithmonë i disponueshëm falas për anëtarët e ADC dhe përfshin të gjitha mjetet që ju nevojiten për të krijuar, korrigjoni dhe optimizoni aplikacionet tuaja. Në zemër të paketës së mjeteve Xcode është Xcode IDE, një tavolinë pune grafike që integron fort një redaktues teksti profesional, një sistem të fortë ndërtimi, një korrigjues dhe përpiluesin e fuqishëm GCC të aftë për të synuar Intel dhe PowerPC pavarësisht nga platforma pritës. Xcode është edhe i lehtë për t'u përdorur, por edhe mjaft i fuqishëm për të ndërtuar aplikacionet m...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Mac App Store

Screenshot

Veçoritë

+ Përpiluesi exe (1 )

+ IDE (1 )

+ Përpilues (1 )

+ Objektivi-c (0 )

+ Kodimi i ngjyrave (0 )

+ Plotësimi i kodit (0 )

+ Tabela e tregimeve (0 )

Llojet e Aplikimit

IDE (1 )

Etiketa

instrumente

komplet zhvillimi

mac SDK

webobjektet

Mjetet e Zhvilluesit

programimit

ndërtues i ndërfaqes

peshkaqeni

kodi i kontrollit

zhvillimin

Alternativat për Xcode

1926

Sublime Text

(63 | 4)

- - -

1110

Eclipse

(9 | 3.4)

- - -

889

Microsoft Visual Studio

(12 | 3.7)

- - -

394

IntelliJ IDEA

(11 | 4.1)

- - -

722

Apache NetBeans

(9 | 4.2)

- - -

246

Code::Blocks

(3 | 4.3)

- - -

98

Qt Creator

(3 | 4.7)

- - -

124

WebStorm

(0 | 0)

- - -

77

KDevelop

(1 | 5)

- - -

120

Lazarus

(5 | 4)

- - -

331

Aptana Studio

(2 | 3)

- -

63

CodeLite

(1 | 5)

- -

11

Graviton Editor

(0 | 0)

- -

58

Delphi

(0 | 0)

- - -

40

MIT App Inventor

(2 | 2)

- - -

71

Bloodshed Dev-C++

(1 | 2)

-

23

Ultimate++

(0 | 0)

- - -

38

RubyMine

(1 | 4)

- - -

16

AppCode

(0 | 0)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram