Search

English

504

XAMPP

(3 | 5)

- - -

MrGoatsy

2 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

XAMPP është një shpërndarje plotësisht falas, e lehtë për t'u instaluar Apache që përmban MariaDB, PHP dhe Perl.
Paketa me kod të hapur XAMPP është krijuar për të qenë tepër e lehtë për t'u instaluar dhe përdorur.
XAMPP është falas edhe për përdorime komerciale

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Ndërfaqja Xampp

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Mbështetje për MariaDB (3 )

+ Mbështetje për Javascript (1 )

+ Mbështetje për NodeJS (0 )

+ Importoni nga MySql (0 )

+ Nginx (0 )

+ Bazuar në nyje (0 )

+ Mbështetje për FTP (0 )

+ Web Server (0 )

Llojet e Aplikimit

Web Server (0 )

Etiketa

Zhvillimi i PHP Mjet

Zhvillimi i Uebit Mjet

Alternativat për XAMPP

115

WampServer

(3 | 3.3)

- -

75

Laragon

(4 | 4)

- - -

443

Apache HTTP Server

(2 | 4.5)

- - -

85

MAMP

(2 | 2)

- -

29

Devilbox

(1 | 3)

-

51

AMPPS

(4 | 2.2)

96

Vagrant

(1 | 5)

- - -

35

UwAmp

(6 | 4.3)

- -

30

The Uniform Server

(0 | 0)

- -

35

EasyPHP

(2 | 2)

11

Local by Flywheel

(2 | 2)

75

BitNami Application Stacks

(2 | 4)

- - -

20

Abyss Webserver

(0 | 0)

- -

16

Open Server

(0 | 0)

21

WnMp

(1 | 1)

- - -

12

Winginx

(1 | 5)

- - -

23

WinNMP

(3 | 4.7)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram