Search

English

657

Wunderlist

(16 | 3.4)

- - -

2o

5 years ago

undefined...


Positive comment

5 0


Show more comments

Wunderlist ndihmon miliona njerëz në mbarë botën të kapin idetë e tyre, gjërat për të bërë dhe vendet për të parë.

Pavarësisht nëse ndani një listë ushqimesh me një të dashur, punoni në një projekt ose planifikoni një pushim, Wunderlist e bën të lehtë ndarjen e listave tuaja dhe bashkëpunimin me të gjithë në jetën tuaj.

Wunderlist më pas sinkronizohet në çast midis telefonit, tabletit dhe kompjuterit tuaj, në mënyrë që të mund të përdorni listat tuaja të detyrave nga kudo.

Linqe te jashtme

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Kategoritë (11 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Renditja sipas etiketave (1 )

+ Njoftimet e drejtpërdrejta të shtytjes (1 )

+ Listat e ndashme (1 )

+ Integrimi i kalendarit (0 )

+ Kohëmatësi për detyrat (0 )

+ Menaxhimi i detyrave (0 )

+ Njoftimet me shtytje (0 )

+ Integrimi i plogët (0 )

+ Ruaj bashkëngjitjet (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Menaxher i listës së detyrave (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxhimi i detyrave (0 )

Menaxher i listës së detyrave (0 )

Etiketa

detyrat

kujtesë

ngjarje të përsëritura

Menaxher detyrë

Menaxheri i listës së detyrave

pasqyrë vizuale

Alternativat për Wunderlist

193

Zenkit

(55 | 4.8)

- - -

157

TickTick

(22 | 3.5)

- - -

407

Notion

(48 | 4.1)

- - -

382

Todoist

(15 | 3.6)

- - -

204

Quire

(49 | 4.4)

- - -

268

WorkFlowy

(23 | 4.6)

- - -

176

Wekan

(2 | 3.5)

- - -

51

Markor

(3 | 5)

- - -

117

Org mode

(2 | 5)

- - -

64

Microsoft To Do

(11 | 2.9)

- - -

61

ClickUp

(5 | 4.8)

- - -

365

Remember The Milk

(8 | 3)

- - -

69

Kanban Tool

(16 | 4.4)

- - -

57

Amazing Marvin

(63 | 4.9)

- - -

52

Tasks.org

(7 | 4.4)

- - -

148

ToDoList

(12 | 4.2)

- - -

221

Google Tasks

(4 | 3.2)

- - -

752

Taskade

(21 | 4.5)

- - -

171

Things

(6 | 2.8)

- - -

418

Notezilla

(14 | 3.5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram