Search

English

116

World of Warcraft

(3 | 3.7)

- - -

AWFordJr

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Bashkohuni me mijëra heronj të fuqishëm në Azeroth, si dhe përtej Portalit të Errët, dhe shikoni se çfarë udhëtimesh presin për ata që do të zbulojnë sekretet e shumta të kësaj mbretërie të lashtë. Si një lojë online me shumë lojtarë, World of Warcraft u mundëson mijëra lojtarëve nga e gjithë bota të bashkohen në internet - duke ndërmarrë kërkime madhështore dhe shfrytëzime heroike në një vend me aventura fantastike.

World of Warcraft bazohet shumë në njohuritë e universit Warcraft. Tifozët më në fund janë në gjendje të hyjnë në botë nga këndvështrimi i një lojtari dhe të përjetojnë universin nga dora e parë. Njerëzit, vendet dhe njësitë nga lojërat strategjike janë sjellë në jetë në Worl...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Multiplayer (4 )

+ MMORPG (0 )

+ Nënë (0 )

+ Lojë (0 )

+ Lojëra me role (0 )

Llojet e Aplikimit

MMORPG (0 )

Lojëra me role (0 )

Etiketa

Alternativat për World of Warcraft

119

The Elder Scrolls

(4 | 4)

- -

38

Guild Wars

(1 | 2)

- - -

28

Runescape

(4 | 3.5)

- - -

15

Aion

(1 | 2)

- - -

12

Star Wars: The Old Republic

(0 | 0)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram