Search

English

452

Wolfram Alpha

(2 | 4.5)

- -

calender

8 months ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Wolfram Alpha është një "Motor i njohurive kompjuterike" - i ndryshëm nga një motor kërkimi, ai u përgjigjet pyetjeve faktike drejtpërdrejt duke llogaritur përgjigjen nga të dhënat e strukturuara, në vend që të sigurojë një listë dokumentesh ose faqesh në internet që mund të përmbajnë përgjigjen.

Wolfram Alpha disponohet edhe si aplikacion celular për Android, iPhone, iPad dhe për libra elektronikë.

Me Wolfram Alpha në iPhone ose iPod touch tuaj, ju mund të eksploroni një botë të gjerë njohurish përmes një aplikacioni të përshtatur për stilin tuaj të jetesës që ndryshon vazhdimisht dhe në lëvizje. Përdorni Wolfram Alpha për të zbuluar informacione të reja rreth botës dhe për të ofruar ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Kindle Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjidhja e ekuacioneve (4 )

+ Zgjidhës matematike (3 )

+ Motori i integruar i kërkimit (2 )

Llojet e Aplikimit

Llogaritësi (0 )

Etiketa

Llogaritësi -

llogaritje

motori i njohurive

Motori i kërkimit -

llogaritje

llogaritëse shkencore

llogaritjet

llogarit

Alternativat për Wolfram Alpha

52

fxSolver

(2 | 4.5)

- - -

147

Mathematica

(3 | 4)

- - -

25

Soulver

(0 | 0)

- - -

11

Grapher

(1 | 5)

-

14

NaSC

(1 | 5)

- -

13

PCalc

(0 | 0)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram