Search

English

818

Wireshark

(3 | 3.7)

- - -

Sandro_Linux

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Wireshark është analizuesi kryesor i protokollit të rrjetit në botë. Kjo ju lejon të kapni dhe të shfletoni në mënyrë interaktive trafikun që funksionon në një rrjet kompjuterik. Ai është standardi de fakto (dhe shpesh de jure) në shumë industri dhe institucione arsimore.


Wireshark ka një grup të pasur karakteristikash që përfshin sa vijon:

-Inspektimi i thellë i qindra protokolleve, me të tjera që shtohen gjatë gjithë kohës
-Kapja e drejtpërdrejtë dhe analiza jashtë linje
-Shfletuesi standard i paketave me tre panele
-Multi-platformë: Punon në Windows, Linux, OS X, Solaris, FreeBSD, NetBSD dhe shumë të tjerë
-Të dhënat e kapura të rrjetit mund të shfletohen n...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Ubuntu Software Center

Screenshot

Veçoritë

+ Analiza e detajuar e paketave (6 )

+ Monitorimi i rrjetit (2 )

+ Ndjekja e artikujve të punës (1 )

+ Mbështetje për Android Things (1 )

+ Historia e përdorimit të rrjetit (0 )

Llojet e Aplikimit

Monitorimi i rrjetit (2 )

Analizuesi i rrjetit (0 )

Etiketa

Njehësues

protokoll

Sniffer i paketave -

Analizuesi i rrjetit -

siguria e rrjetit

zgjidhjen e problemeve

analizues

Alternativat për Wireshark

56

tcpdump

(0 | 0)

-

196

Fiddler

(5 | 3.8)

- - -

14

Intercepter-NG

(2 | 3.5)

- - -

18

Microsoft Network Monitor

(0 | 0)

20

Nethogs

(1 | 5)

17

Ettercap

(0 | 0)

-

15

NetworkMiner

(0 | 0)

-

12

SmartSniff

(0 | 0)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram