Search

English

490

WinCDEmu

(10 | 4.6)

- - -

trekeyus

7 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

WinCDEmu është një emulator CD/DVD/BD me burim të hapur - një mjet që ju lejon të montoni imazhe të diskut optik thjesht duke klikuar mbi to në Windows Explorer. Nëse keni shkarkuar një imazh ISO dhe dëshironi ta përdorni pa e djegur në një disk bosh, WinCDEmu është mënyra më e lehtë për ta bërë këtë.

Karakteristikat:
- Montimi me një klikim të imazheve ISO, CUE, NRG, MDS/MDF, CCD, IMG.
- Mbështet sasi të pakufizuar të disqeve virtuale.
- Punon në versionet 32-bit dhe 64-bit të Windows nga XP në Windows 10.
- Lejon krijimin e imazheve ISO përmes një menuje konteksti në Explorer.
- Madhësia e vogël e instaluesit - më pak se 2 MB!
- Nuk kërkon rindezje pas instalimit.
- Ekziston një ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

GitHub

Screenshot
Screenshot
Screenshot
"Zgjidhni letrën e diskut dhe montoni" - Dialogu
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
WinCDEmu origjinale portative
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Imazhi i diskut (7 )

+ Montimi ISO (6 )

+ Pa reklama (5 )

+ Emulimi (4 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Disku virtual (0 )

+ Montimi i disqeve (0 )

Llojet e Aplikimit

Montimi ISO (0 )

Etiketa

disk optik

makinë optike

disk optik

Montimi ISO Mjet

disqe optike

CD ROM

Alternativat për WinCDEmu

1504

ImgBurn

(17 | 3.7)

- - -

954

DAEMON Tools

(13 | 2.3)

- - -

381

Virtual CloneDrive

(8 | 3.5)

596

CDBurnerXP

(13 | 3.5)

- - -

160

UltraISO

(1 | 4)

- - -

288

Brasero

(7 | 3.3)

- - -

73

ImDisk Virtual Disk Driver

(4 | 4.2)

- - -

127

Alcohol

(2 | 5)

- - -

42

ImDisk Toolkit

(3 | 3.3)

155

PowerISO

(1 | 1)

- - -

100

MagicISO

(0 | 0)

24

OSFMount

(2 | 4.5)

-

21

CDemu

(1 | 5)

- - -

49

AcetoneISO

(0 | 0)

- - -

26

Furius ISO Mount

(0 | 0)

20

Pismo File Mount Audit Package

(1 | 4)

- -

21

Gmount ISO

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram