Search

English

847

Winamp

(16 | 3.8)

- - -

cristoforomione

7 years ago

undefined...


Positive comment

2 1


Show more comments

Winamp është një media player për Windows i zhvilluar nga Justin Frankel dhe Dmitry Boldyrev nga kompania e tyre Nullsoft, të cilin më vonë ia shitën AOL, e cila ia shiti Radionomy në janar 2014. Që nga versioni 2 është shitur si freemium dhe mbështet zgjerimin me shtojca dhe Skins, dhe përmban vizualizimin e muzikës, listën e luajtjes dhe një bibliotekë mediatike, të mbështetur nga një komunitet i madh në internet.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Biblioteka mediatike
Biblioteka e mediave: Artistët, Albumet, Këngët
Winamp në Android

Veçoritë

+ Mix Muzikë (22 )

+ Biblioteka muzikore (21 )

+ Menaxhimi i listave për luajtje (10 )

+ Crossfading (6 )

+ Android Sync (4 )

+ Radio në internet (2 )

+ OGG (1 )

+ Sinkronizimi i iPhone/iPod (1 )

+ Analiza audio (1 )

+ Barazues parametrik (0 )

+ Shfletuesi i integruar i uebit (0 )

+ Etiketimi automatik (0 )

+ Vizualizoni muzikën (0 )

+ Temat e integruara (0 )

+ Transmetimi i emisioneve (0 )

+ Personalizimi i lëkurës (0 )

Llojet e Aplikimit

Player audio (2 )

CD Ripper (1 )

Media Player (0 )

Etiketa

Player audio -

gracenote

Media Player -

lojtar avi

Podcasting -

CD Ripper -

organizim muzikor

Ngjitës CD Audio -

Alternativat për Winamp

731

AIMP

(31 | 4.7)

- - -

1425

foobar2000

(30 | 4.3)

- - -

517

MusicBee

(39 | 4.4)

- - -

695

Clementine

(20 | 3.8)

- - -

397

MPV

(22 | 4.2)

- - -

250

Audacious

(11 | 4.5)

- - -

638

PotPlayer

(49 | 4)

- - -

171

Strawberry

(36 | 4.5)

- - -

750

Media Player Classic

(6 | 4)

475

MediaMonkey

(5 | 4)

- - -

416

Rhythmbox

(4 | 3)

- - -

177

DeaDBeeF

(8 | 4.6)

- - -

159

Quod Libet

(14 | 4.4)

- - -

392

Amarok

(1 | 4)

- - -

95

Poweramp

(9 | 4.6)

- - -

38

Dopamine

(7 | 4.7)

- - -

255

Windows Media Player

(8 | 2.5)

- - -

85

XMPlay

(7 | 4.1)

- - -

43

Qmmp

(2 | 4)

-

105

Exaile

(4 | 4)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram