Search

English

795

WhatsApp

(41 | 3.2)

- - -

monicag

3 years ago

undefined...


Positive comment

2 1


Show more comments

WhatsApp është një aplikacion mesazhesh për iPhone dhe Android i cili ju lejon të shkëmbeni mesazhe pa pasur nevojë të paguani për SMS.

Përveç mesazheve bazë, përdoruesit e WhatsApp mund të krijojnë grupe, t'i dërgojnë njëri-tjetrit imazhe të pakufizuara, video dhe mesazhe mediatike audio.

Mund të përdorni WhatsApp edhe në shfletuesin tuaj të internetit.
WhatsApp Web është thjesht një zgjatim i telefonit tuaj: shfletuesi i uebit pasqyron bisedat dhe mesazhet nga pajisja juaj celulare -- kjo do të thotë që të gjitha mesazhet tuaja janë ende në telefonin tuaj.

Për të lidhur shfletuesin tuaj të internetit me klientin tuaj WhatsApp, thjesht hapni https://web.whatsapp.com në shfletuesin...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Android Wear link

Android (1)
Android (2)
Android (3)
Android (4)
Android (5)
Telefononi Whatsapp
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Video thirrje (14 )

+ Kushtet e Privatësisë (5 )

+ Ndarja e integruar e skedarëve (3 )

+ Sinkronizoni me Google Drive (3 )

+ Eksporti/importimi i të dhënave (2 )

+ Bisedë e koduar (1 )

+ Fshih bisedën (1 )

+ Biseda (1 )

+ Shtyni për të folur (1 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Sfondet e personalizuara (1 )

+ Tregime që skadojnë (0 )

+ Bisedë me zë (0 )

+ Rezervimi në Google Drive (0 )

+ Autentifikimi me dy faktorë (0 )

+ Menaxhimi i të dhënave (0 )

+ Mesazhimi i çastit (0 )

+ Bazuar në numrin e telefonit (0 )

+ Njoftimet (0 )

+ Minierat e të Dhënave (0 )

+ Njoftimet me shtytje (0 )

+ Mesazhimi (0 )

+ Transferimi i të dhënave (0 )

+ Bisedë në grup (0 )

+ Mesazhet zanore (0 )

+ Ngjitëse (0 )

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

+ Miqësore për celularin (0 )

Llojet e Aplikimit

Video thirrje (14 )

Bisedë në grup (0 )

Mesazhimi i çastit (0 )

Etiketa

ndani vendndodhjen

Telefonia në internet Shërbimi

tregues i shtypjes

integrimi i kontakteve

Mesazhimi i telefonit inteligjent

Alternativat për WhatsApp

1784

Telegram

(96 | 4)

- - -

944

Signal

(36 | 4.1)

- - -

531

Element

(25 | 4.3)

- - -

276

Wire

(23 | 3.9)

- - -

497

Tox

(13 | 3.7)

- - -

480

Jitsi

(14 | 4.3)

- - -

241

Matrix.org

(2 | 5)

- - -

2546

Skype

(67 | 2.6)

- - -

201

Jitsi Meet

(16 | 4.4)

- - -

1031

Hangouts

(10 | 3.1)

- - -

190

Jami

(11 | 4.7)

- - -

325

Viber

(7 | 3.1)

- - -

92

Threema

(6 | 4.7)

- - -

117

Keybase

(9 | 4.3)

- - -

90

Conversations

(5 | 4.8)

- - -

56

Briar

(9 | 4.4)

- - -

53

Session

(8 | 4.5)

- - -

133

Linphone

(2 | 5)

- - -

225

Facebook Messenger

(11 | 2.6)

- - -

33

Delta Chat

(3 | 4.7)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram