Search

English

393

Wget

(5 | 4.6)

- - -

Userb

2 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

GNU Wget është një paketë softuerësh falas për marrjen e skedarëve duke përdorur HTTP(S) dhe FTP, protokollet më të përdorura të internetit. Është një mjet jo-interaktiv i linjës komanduese, kështu që mund të thirret lehtësisht nga skriptet, cron jobs, terminalet pa mbështetje X-Windows, etj.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Ubuntu Software Center

Screenshot

Veçoritë

+ Ndërfaqja e linjës së komandës (2 )

+ Menaxheri i Shkarkimit (1 )

+ Përpunimi në grup (0 )

+ Rifilloni shkarkimet e ndërprera (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxheri i Shkarkimit (1 )

Etiketa

Alternativat për Wget

189

aria2

(3 | 4.3)

- - -

162

uGet

(6 | 4.7)

- - -

151

cURL

(1 | 4)

- -

33

ArchiveBox

(4 | 4.2)

47

HTTPie

(0 | 0)

- - -

47

WebCopy

(8 | 4)

- -

21

webui-aria2

(0 | 0)

- - -

19

SiteSucker

(2 | 5)

- -

12

grab-site

(0 | 0)

-

12

Allavsoft

(3 | 5)

- - -

16

lftp

(0 | 0)

- - -

15

PageArchiver

(0 | 0)

-

13

cliget

(0 | 0)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram