Search

English

124

WebStorm

(0 | 0)

- - -

JetBrains WebStorm është një IDE komerciale për JavaScript, CSS dhe HTML e ndërtuar në platformën IntelliJ IDEA të JetBrains.
WebStorm siguron plotësimin automatik të kodit, analizën e kodit në lëvizje, mbështetjen e rifaktorimit dhe integrimin e VCS.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Ndarja e sigurt e skedarëve (3 )

+ Theksimi i sintaksës (2 )

+ Mbështetje për Javascript (1 )

+ IDE (1 )

+ Javascript (0 )

Llojet e Aplikimit

IDE (1 )

Redaktori i kodit (1 )

Etiketa

shkrim kafeje

Zhvillimi i Uebit Mjet

CSS / Fletë stilesh

Redaktori i kodit -

redaktues html

Alternativat për WebStorm

1025

Visual Studio Code

(47 | 4.2)

- - -

1081

Atom

(35 | 3.7)

- - -

144

VSCodium

(11 | 4.7)

- - -

889

Microsoft Visual Studio

(12 | 3.7)

- - -

1110

Eclipse

(9 | 3.4)

- - -

722

Apache NetBeans

(9 | 4.2)

- - -

154

Bluefish Editor

(3 | 5)

- - -

319

Adobe Dreamweaver

(7 | 4.1)

- - -

331

Aptana Studio

(2 | 3)

- -

69

BlueGriffon

(4 | 2.2)

- - -

11

Graviton Editor

(0 | 0)

- -

55

Light Table

(2 | 3)

- - -

129

KompoZer

(2 | 3)

- - -

151

Xcode

(1 | 1)

- - -

22

kodeWeave

(0 | 0)

- - -

45

B4X

(11 | 4.8)

- - -

22

VisualNEO Web

(12 | 4.9)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram