Search

English

143

Wakoopa Social

(2 | 3)

BobbyIII

12 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Wakoopa gjurmon se çfarë lloj softueri ose lojërash përdorni dhe ju lejon të krijoni profilin tuaj të softuerit. Gati për të ndarë me botën. Pse? Sepse ajo që përdorni në desktopin tuaj është ai që jeni!

Wakoopa është vendi i përsosur për njerëzit që të zbulojnë softuer në internet. Kur regjistroheni, instaloni gjithashtu një gjurmues të vogël që ruan skedat se çfarë softueri përdorni. Kjo krijon një profil në internet që ju ta ndani me botën, dhe gjithashtu ju jep përditësime dhe rekomandime për atë që miqtë tuaj dhe të tjerët po përdorin.

Seksioni i tyre social është mbyllur së fundmi. Megjithatë, ato ende ekzistojnë si një produkt komercial.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

iPhone App Store

Rrjet social
Rrjet social
Rrjet social
Në iPhone (1)
Në iPhone (2)

Veçoritë

+ Zbulimi i aplikacionit (61 )

Llojet e Aplikimit

Zbulimi i aplikacionit (61 )

Etiketa

Rrjet social -

rekomandimet

gjeni alternativa

ndjekja e përdorimit

sugjerime

sugjerimet e faqes në internet

Alternativat për Wakoopa Social

2864

AlternativeTo

(92 | 4.3)

- - -

170

SimilarSites

(1 | 2)

- - -

203

RescueTime

(7 | 2.9)

- - -

58

Free Software Directory

(1 | 5)

-

116

Software Informer

(2 | 2)

- - -

29

Capterra

(3 | 4.3)

- - -

25

Whatpulse

(2 | 3)

- -

16

Cloud Surfing

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram