Search

English

144

VSCodium

(11 | 4.7)

- - -

Szubxero

3 years ago

undefined...


Positive comment

13 2


Show more comments

Ky depo përmban një skedar ndërtimi për të gjeneruar binarët e lëshimit të FLOSS të projektit Microsoft Code - OSS (vscode), bërthama me burim të hapur të kodit të pronarit Visual Studio.

Shkarkimet e Microsoft-it të Visual Studio Code janë të licencuara sipas kësaj licence jo-FLOSS dhe përmbajnë telemetri/gjurmim. Sipas këtij komenti nga një mbajtës i kodit të Visual Studio:

Kur ne [Microsoft] ndërtojmë Visual Studio Code, ne bëjmë pikërisht këtë. Ne klonojmë depon e vscode, vendosim një product.json të personalizuar që ka funksione specifike të Microsoft (telemetri, galeri, logo, etj.) dhe më pas prodhojmë një ndërtim që lëshojmë nën licencën tonë.

Kur klononi dhe ndërtoni nga rep...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Screenshot

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Mbështetje GIT (11 )

+ Mbështetje për Temat (10 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Emulimi i integruar i terminalit (2 )

+ Theksimi i sintaksës (2 )

+ Dizajn i pastër (2 )

+ Korrigjues i integruar (1 )

+ Mbështetje për Javascript (1 )

+ Integrimi Git (1 )

+ Licenca MIT (1 )

+ IDE (1 )

+ Parandaloni telemetrinë (1 )

+ Indentacion automatik (0 )

+ C++ (0 )

+ Objektivi-c (0 )

+ Kursorë të shumtë (0 )

+ Navigimi i kodit (0 )

+ Javascript (0 )

+ Kodimi i ngjyrave (0 )

+ Mbrojtja e privatësisë (0 )

+ PHP IDE (0 )

+ Plotësimi i kodit (0 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

+ Përfundim automatik (0 )

+ Nuk kërkohet regjistrim (0 )

+ Minimharta (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Nuk ka gjurmim (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktori i tekstit (1 )

Redaktori i kodit (1 )

IDE (1 )

Etiketa

programimit

ASP.NET

Redaktori i tekstit -

HTML5

css3

redaktori i shënimit

CSS / Fletë stilesh

menaxhimi i shtojcave

Redaktori i kodit -

Alternativat për VSCodium

1025

Visual Studio Code

(47 | 4.2)

- - -

4643

Notepad++

(78 | 4)

- - -

1926

Sublime Text

(63 | 4)

- - -

1081

Atom

(35 | 3.7)

- - -

1226

Vim

(21 | 4.2)

- - -

889

Microsoft Visual Studio

(12 | 3.7)

- - -

1110

Eclipse

(9 | 3.4)

- - -

533

Geany

(11 | 4.2)

- - -

250

PyCharm

(3 | 4)

- - -

238

Kate

(5 | 4.6)

- - -

394

IntelliJ IDEA

(11 | 4.1)

- - -

673

gedit

(3 | 2.7)

- - -

251

GNU nano

(6 | 4)

- - -

722

Apache NetBeans

(9 | 4.2)

- - -

343

GNU Emacs

(5 | 3.4)

- - -

92

Neovim

(2 | 5)

- - -

48

Micro

(3 | 3.7)

- - -

154

Bluefish Editor

(3 | 5)

- - -

248

PhpStorm

(6 | 3.5)

- - -

124

WebStorm

(0 | 0)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram