Search

English

113

Vox Music Player

(4 | 3.5)

- - -

ghigotrieste

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Thjesht tingëllon më mirë! Bukuria është në thjeshtësinë e saj, megjithatë pas pamjes minimale të jashtme qëndron një luajtës i fuqishëm muzikor me një sërë veçorish dhe mbështetje për të gjitha formatet audio që ju duhet ndonjëherë.

VOX fillimisht u zhvillua duke ndjekur parimet e qartësisë, thjeshtësisë dhe shkathtësisë. Kështu, ndërfaqja minimaliste përfshin veçori thelbësore dhe unike, të cilat ju lejojnë:

Dëgjoni muzikën tuaj pavarësisht nga formati:
• Luaj formate të shumta audio me humbje dhe pa humbje;
• Eksporto lista për luajtje në formate të ndryshme (PLS, M3U, XSPF);
• Hapni lloje të ndryshme të listës së luajtjes, duke përfshirë M3U, PLS, XSPF dhe formatin e njohur CUE ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Biblioteka muzikore (21 )

+ Barazues (6 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Audio pa humbje (2 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Scrobbler i integruar Last.fm (1 )

+ Efektet e zërit (0 )

+ Mbështetje për shtojcat e njësive audio (0 )

Llojet e Aplikimit

Player audio (2 )

Etiketa

hdmusic

Player audio -

radiot

riprodhues muzikor cloud

pa humbje

Alternativat për Vox Music Player

6972

VLC Media Player

(179 | 4.3)

- - -

1425

foobar2000

(30 | 4.3)

- - -

731

AIMP

(31 | 4.7)

- - -

171

Strawberry

(36 | 4.5)

- - -

695

Clementine

(20 | 3.8)

- - -

517

MusicBee

(39 | 4.4)

- - -

847

Winamp

(16 | 3.8)

- - -

250

Audacious

(11 | 4.5)

- - -

416

Rhythmbox

(4 | 3)

- - -

177

DeaDBeeF

(8 | 4.6)

- - -

159

Quod Libet

(14 | 4.4)

- - -

392

Amarok

(1 | 4)

- - -

95

Poweramp

(9 | 4.6)

- - -

85

XMPlay

(7 | 4.1)

- - -

105

Exaile

(4 | 4)

-

111

Tomahawk

(2 | 3)

- - -

24

Swinsian

(6 | 4.2)

- - -

32

Musique

(1 | 3)

- - -

36

Winyl

(6 | 3.8)

- - -

34

C* Music Player

(1 | 4)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram