Search

English

149

VK

(2 | 5)

- - -

Translator5

3 years ago

undefined...


Positive comment

2 2


Show more comments

VK (fillimisht VKontakte) është shërbimi më i madh i rrjetit social nga Evropa. I disponueshëm në shumë gjuhë dhe shumë i popullarizuar veçanërisht në mesin e përdoruesve rusishtfolës në mbarë botën, veçanërisht në Rusi, Ukrainë, Kazakistan, Moldavi, Bjellorusi dhe Izrael. Për shkak të dizajnit dhe funksionalitetit të tij, VKontakte shpesh pretendohet të jetë një klon i Facebook-ut, duke akomoduar jo vetëm një koncept të ngjashëm, por edhe një model të krahasueshëm biznesi. Sidoqoftë, inkorporimi i veçorive të tjera e bën atë më shumë si YouTube, Pandora dhe MySpace të mbështjellë në një, me një ndërfaqe që të kujton shumë Facebook-un.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

AppGallery

Windows Phone Store

Kindle Store

Faqja e regjistrimit
Profili
Screenshot

Veçoritë

+ Biblioteka muzikore (21 )

+ Pritja e videove (3 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Ndarja e fotove (0 )

+ Ushqimi social (0 )

+ Shënimi social (0 )

Llojet e Aplikimit

Rrjet social (0 )

Ndarja e fotove (0 )

Etiketa

Player audio -

Rrjet social -

video online

Alternativat për VK

342

Mastodon

(22 | 3.8)

- - -

400

Diaspora

(9 | 3.8)

- - -

973

Facebook

(48 | 2.6)

- - -

233

Gab

(34 | 3.4)

- - -

124

Friendica

(3 | 3.7)

- - -

57

DTube

(4 | 2.8)

- - -

91

GNU social

(1 | 5)

- - -

42

ZeroMe

(0 | 0)

- - -

67

VidLii

(11 | 4.5)

- - -

31

MeWe

(7 | 2.9)

- - -

16

Rumble

(0 | 0)

- - -

46

Ello

(1 | 4)

- - -

20

Okuna

(3 | 2.3)

-

55

BuddyPress

(2 | 3)

-

54

Identi.ca

(0 | 0)

24

TikTok

(6 | 2.7)

- - -

11

Hawaar

(2 | 3)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram