Search

English

398

VirusTotal

(8 | 4.4)

- - -

xahkyen

1 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

VirusTotal është një shërbim falas që analizon skedarët dhe URL-të e dyshimta dhe lehtëson zbulimin e shpejtë të viruseve, krimbave, trojanëve dhe të gjitha llojeve të malware.

Mund të ngarkoni skedarë deri në 150 MB në madhësi.

Aplikacionet për Windows, Mac dhe Android janë gjithashtu të disponueshme për të ngarkuar skedarë në shërbimin VirusTotal.

Si VirusTotal ashtu edhe Rotarua Limited janë në pronësi të Google.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Google Play Store

Faqja kryesore
Faqja kryesore e vjetër
Ngarkuesi VirusTotal në Windows
Android (1)
Android (2)
Android (3)
Android (4)
Android (5)
Logo e vjetër

Veçoritë

+ Analiza e sjelljes së malware (7 )

+ Bazuar në ueb (2 )

+ Analiza e përmbajtjes (1 )

+ Grumbullues informacioni (0 )

+ Shumë motor (0 )

Llojet e Aplikimit

Anti-Virus (0 )

Anti-Malware (0 )

Etiketa

Anti-Malware Aplikacioni

Anti-Virus Aplikacioni

skaner virusesh

multi-skanim në internet

Alternativat për VirusTotal

87

MetaDefender

(13 | 4.5)

- - -

21

Hybrid-Analysis.com

(1 | 5)

- - -

20

Jotti

(0 | 0)

18

Cuckoo Sandbox

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram