Search

English

381

Virtual CloneDrive

(8 | 3.5)

xvhpqg

1 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Virtual CloneDrive funksionon dhe sillet njësoj si një disk fizik CD/DVD, megjithatë ekziston vetëm virtualisht. Skedarët e imazheve të formateve të ndryshme (.iso, .bin, etj) mund të montohen në një disk virtual nga hard disku juaj ose nga një disk rrjeti dhe të përdoren në të njëjtën mënyrë si futja e tyre në një disk normal CD/DVD.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Dialogu i cilësimeve
Ikona e SysTray dhe menyja e kontekstit

Veçoritë

+ Disku virtual (0 )

Llojet e Aplikimit

Montimi ISO (0 )

Etiketa

Montimi ISO Mjet

klon dvd

Alternativat për Virtual CloneDrive

490

WinCDEmu

(10 | 4.6)

- - -

954

DAEMON Tools

(13 | 2.3)

- - -

160

UltraISO

(1 | 4)

- - -

73

ImDisk Virtual Disk Driver

(4 | 4.2)

- - -

127

Alcohol

(2 | 5)

- - -

42

ImDisk Toolkit

(3 | 3.3)

155

PowerISO

(1 | 1)

- - -

100

MagicISO

(0 | 0)

24

OSFMount

(2 | 4.5)

-

21

CDemu

(1 | 5)

- - -

49

AcetoneISO

(0 | 0)

- - -

20

Pismo File Mount Audit Package

(1 | 4)

- -

26

Furius ISO Mount

(0 | 0)

21

Gmount ISO

(0 | 0)

12

WinMount

(1 | 2)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram