Search

English

413

Vimeo

(10 | 3.4)

- - -

Bricolas

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Vimeo është mënyra më e mirë për t'i vendosur videot tuaja në internet në cilësinë më të lartë me mjete të shkëlqyera për t'i ndarë publikisht ose privatisht.

Për më tepër, aplikacioni Vimeo iPhone ju lejon të ngarkoni, modifikoni, menaxhoni dhe shikoni videot tuaja direkt nga iPhone juaj.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Kindle Store

Faqja Kryesore
Ndizni
Android

Veçoritë

+ Pritja e videove (3 )

+ Ndani Video (2 )

+ Mbështetje për video HD (2 )

+ Transmetim (0 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

Llojet e Aplikimit

Pritja e videove (3 )

Ndani Video (1 )

Etiketa

Shikoni filma

Alternativat për Vimeo

1389

YouTube

(70 | 3.4)

- - -

291

PeerTube

(13 | 4.4)

- - -

61

Odysee

(9 | 5)

- - -

97

LBRY

(11 | 4.5)

- - -

149

BitChute

(24 | 3)

- - -

57

DTube

(4 | 2.8)

- - -

164

Dailymotion

(5 | 1.4)

- - -

48

Pluto TV

(4 | 3.8)

- - -

24

Streamable

(4 | 2.5)

- - -

41

IPFSTube

(0 | 0)

- - -

67

VidLii

(11 | 4.5)

- - -

16

Rumble

(0 | 0)

- - -

15

Flote

(5 | 4.8)

- - -

11

muse.ai

(1 | 5)

- - -

14

YouPHPTube

(2 | 4)

- - -

61

CONTUS VPlayed

(86 | 5)

- - -

15

NBC

(0 | 0)

11

Wistia

(4 | 3.8)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram