Search

English

399

VeraCrypt

(9 | 4.2)

- - -

TechPython

5 years ago

undefined...


Positive comment

12 1


Show more comments

VeraCrypt është një softuer falas i enkriptimit të diskut i sjellë tek ju nga IDRIX dhe që bazohet në TrueCrypt. Ai shton siguri të shtuar në algoritmet e përdorura për enkriptimin e sistemit dhe të ndarjeve duke e bërë atë imun ndaj zhvillimeve të reja në sulmet me forcë brutale.

Për shembull, kur ndarja e sistemit është e enkriptuar, TrueCrypt përdor PBKDF2-RIPEMD160 me 1000 përsëritje, ndërsa në VeraCrypt ne përdorim 327670. Dhe për kontejnerët standardë dhe ndarjet e tjera, TrueCrypt përdor më së shumti 2000 përsëritje, por VeraCrypt përdor 6500 dhe VeraCrypt MD3401 për 60000 dhe 650500 iteracionet i -2 dhe Whirlpool.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

GitHub

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Enë ruajtëse e koduar (14 )

+ Kriptimi i skedarit lokal (12 )

+ Enkriptimi (5 )

+ Multiplatformë (3 )

+ E koduar (0 )

Llojet e Aplikimit

Kriptimi i diskut (1 )

Etiketa

Kriptimi i diskut Mjet

Kriptimi i skedarit Mjet

kript i vërtetë

Alternativat për VeraCrypt

211

Cryptomator

(22 | 3.9)

- - -

860

TrueCrypt

(4 | 3.5)

- -

31

Windows BitLocker

(1 | 1)

- - -

38

LUKS

(1 | 4)

29

Boxcryptor

(4 | 4.2)

- - -

12

CryFS

(0 | 0)

- - -

25

EncFS

(1 | 4)

-

31

DiskCryptor

(1 | 1)

29

CipherShed

(0 | 0)

- -

12

Jetico BestCrypt

(1 | 5)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram