Search

English

149

Ungoogled Chromium

(8 | 3.8)

- - -

xvhpqg

2 years ago

undefined...


Positive comment

6 0


Show more comments

Një variant i Google Chromium për heqjen e integrimit të Google dhe përmirësimin e privatësisë, kontrollit dhe transparencës

Një numër funksionesh ose shërbimesh në sfond komunikojnë me serverët e Google, pavarësisht mungesës së një llogarie të lidhur Google ose çelësave të përpiluar të Google API. Për më tepër, procesi normal i ndërtimit për Chromium përfshin ekzekutimin e komandave të nivelit të lartë të Google që thërrasin shumë skripte dhe shërbime, disa prej të cilave shkarkojnë dhe përdorin binare të para-ndërtuara të ofruara nga Google. Edhe prodhimi përfundimtar i ndërtimit përfshin disa binare të para-ndërtuara. Për fat të mirë, kodi burimor është i disponueshëm për gjithçka.

...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Screenshot

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Bllokues i integruar i reklamave (15 )

+ Portativ (13 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Bazuar në motorin Blink (0 )

+ Shfletues të bazuar në krom (0 )

+ Siguria e fokusuar (0 )

+ Heqës Bloatware (0 )

Llojet e Aplikimit

Shfletues uebi (0 )

Etiketa

Siguria & Privatësia

motori i uebkit

Shfletues uebi -

Alternativat për Ungoogled Chromium

6717

Mozilla Firefox

(200 | 4.1)

- - -

712

Brave

(90 | 3.8)

- - -

726

Tor Browser

(17 | 4.7)

- - -

4815

Google Chrome

(128 | 3.3)

- - -

1051

Vivaldi

(68 | 4.1)

- - -

1073

Chromium

(16 | 3.4)

- - -

1743

Opera

(60 | 3.4)

- - -

303

Waterfox

(25 | 3.5)

- - -

359

Pale Moon

(19 | 3.6)

- - -

256

Microsoft Edge

(25 | 3)

- - -

195

Firefox Developer Edition

(3 | 3.7)

- -

152

Falkon

(10 | 4.3)

- - -

229

Firefox Nightly

(6 | 4.7)

- - -

70

Bromite

(8 | 4.9)

- - -

44

LibreWolf

(11 | 4.4)

- - -

212

SeaMonkey

(10 | 4.4)

- - -

110

GNU IceCat

(3 | 5)

- - -

530

Safari

(14 | 2.9)

- - -

37

DuckDuckGo Privacy Browser

(3 | 4.7)

- - -

34

Fennec F-Droid

(1 | 4)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram