Search

English

381

TweetDeck

(5 | 3.6)

Thelle

9 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

TweetDeck synon të evoluojë funksionalitetin ekzistues të Twitter duke marrë një bollëk informacioni, p.sh. prurjet në Twitter, dhe duke e ndarë atë në pjesë më të menaxhueshme të madhësisë së kafshimit. Nga pikëpamja e posterit, ai mbështet shkurtimin e URL-ve nga disa shërbime të ndryshme, postimin dhe mbajtjen e imazheve në sajte të ndryshme dhe planifikimin e postimeve në Twitter edhe nëse jeni jashtë linje.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Mac App Store

Chrome Web Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Programoni cicërima (0 )

Llojet e Aplikimit

Klienti Twitter (0 )

Rrjet social (0 )

Etiketa

aplikacionet sociale

njoftimi në Twitter

Klienti Twitter -

Rrjet social -

Alternativat për TweetDeck

215

Hootsuite

(7 | 3)

- - -

11

TweetDuck

(0 | 0)

-

101

Tweetbot

(2 | 3.5)

- -

11

Tweeten

(3 | 4)

33

Sprout Social

(0 | 0)

- - -

76

Echofon for Twitter

(0 | 0)

-

17

Sociality.io

(3 | 5)

- - -

92

Gwibber

(0 | 0)

- -

41

Choqok

(0 | 0)

- -

11

YoruFukurou

(1 | 5)

13

Janetter

(0 | 0)

33

UberSocial

(0 | 0)

28

Socialite

(0 | 0)

- - -

12

Plume for Twitter

(0 | 0)

21

Stack Browser

(3 | 3.7)

- - -

32

Twitterrific

(0 | 0)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram