Search

English

374

Tutanota

(24 | 4.2)

- - -

Ariana

5 years ago

undefined...


Positive comment

22 1


Show more comments

Tutanota është një klient web-mail falas dhe me burim të hapur që fokusohet në privatësinë dhe sigurinë. Ka aplikacione me kod të hapur iOS dhe Android. Aplikacioni Android është publikuar në F-Droid (që do të thotë se aplikacioni nuk përdor sistemin e njoftimeve shtytëse të Google) duke e bërë atë një opsion të shkëlqyeshëm nëse doni të hiqni Google jetën tuaj. Të gjitha të dhënat ruhen të koduara dhe nuk mund të kërkohen, pra për përdorim komercial. Ai ofron kriptim të thjeshtë nga skaji në fund.

1 GB hapësirë ​​ruajtëse është falas për të gjithë.

Lehtë - një fjalëkalim për gjithçka
Tutanota dëshiron të ofrojë klientin e postës elektronike më të lehtë për t'u përdorur dhe më të sigu...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Enkriptimi (5 )

+ Anonimiteti (4 )

+ Kalendari i koduar (4 )

+ Ndarja e integruar e skedarëve (3 )

+ Bazuar në ueb (2 )

+ Lidhje e koduar (2 )

+ Dizajn i pastër (2 )

+ Domen i personalizuar (1 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Kalendari (0 )

+ Mbështetje për llogari të shumëfishta (0 )

+ Kontaktet (0 )

+ Mbrojtja e privatësisë (0 )

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

+ Email i koduar (0 )

Llojet e Aplikimit

Ofruesi i postës në ueb (0 )

Kalendari (0 )

Etiketa

Ofruesi i postës në ueb -

email i sigurt

mesazhe private

fqp

sse

Alternativat për Tutanota

659

Proton Mail

(40 | 3.5)

- - -

68

Disroot

(4 | 3.2)

- - -

61

Posteo

(6 | 4.8)

- - -

106

Zoho Mail

(8 | 3.9)

- - -

47

mailbox.org

(2 | 4.5)

- - -

52

Mailfence

(12 | 4.7)

- - -

62

Fastmail

(5 | 3.6)

- - -

24

Vivaldi Mail

(6 | 3.3)

- - -

142

Yandex.Mail

(5 | 1.4)

- - -

28

Cock.li

(5 | 3.8)

- -

39

Mailvelope

(3 | 2.3)

- - -

71

Enigmail

(1 | 3)

-

16

Mailo

(1 | 5)

- - -

115

Mailpile

(1 | 1)

- - -

28

Autistici / Inventati

(3 | 2.7)

- - -

15

StartMail

(0 | 0)

- - -

41

Kolab Now

(0 | 0)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram