Search

English

121

TunnelBear

(3 | 4)

- - -

dvdvdmt

4 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

TunnelBear është një aplikacion i ri i mrekullueshëm për Windows dhe Mac që ju lejon të "tuneloni" lidhjen tuaj të internetit përmes serverit të tyre në SHBA dhe MB. Funksionon shumë njësoj si VPN që ju lejon të hyni në uebsajtin e kufizuar të SHBA dhe MB, si Hulu dhe Pandora. Meqenëse lidhja juaj e internetit është e koduar dhe e tunelizuar, është gjithashtu e mundur të përdorni TunnelBear për të anashkaluar faqen e bllokuar të internetit me lehtësi dhe pa mundim.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome Web Store

Firefox Addons URL

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Fshehni IP-në tuaj (4 )

+ VPN (3 )

+ Lëvizje e shpejtë (2 )

+ VPN e koduar (1 )

+ Anashkaloni censurën (1 )

+ Kriptimi AES (1 )

+ Nuk ka regjistra (1 )

+ VPN Kill Switch (0 )

+ Kriptimi AES-256 (0 )

Llojet e Aplikimit

VPN (0 )

Etiketa

hulu jashtë nesh

zhbllokoni faqet e internetit

tuneli vpn

Alternativat për TunnelBear

207

Proton VPN

(12 | 4.6)

- - -

107

Windscribe

(10 | 4.7)

- - -

84

Mullvad

(4 | 5)

- - -

231

Psiphon

(4 | 4.5)

- - -

19

Steganos Online Shield VPN

(0 | 0)

- - -

36

Xeovo VPN

(1 | 4)

- - -

62

NordVPN

(14 | 2.9)

- - -

69

Private Internet Access

(8 | 4)

- - -

95

Shadowsocks

(0 | 0)

- - -

71

Betternet

(3 | 1.7)

- - -

347

Hotspot Shield

(11 | 3.4)

- - -

19

Bitmask

(1 | 4)

- -

21

VPN Gate

(1 | 5)

- - -

50

VPN Unlimited

(3 | 4.7)

- - -

23

ExpressVPN

(7 | 3.1)

- - -

18

sshuttle

(0 | 0)

-

19

AirVPN

(1 | 2)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram