Search

English

140

Transmit

(4 | 3)

- - -

drezha

11 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Standardi i artë i aplikacioneve të transferimit të skedarëve macOS sapo u fut në të ardhmen. Transmetimi 5 është këtu. Ngarkoni, shkarkoni dhe menaxhoni skedarë në mijëra serverë me një ndërfaqe të lehtë, të njohur dhe të fuqishme. eshte mjaft e mire.

Transmet tani lidhet me 11 shërbime të reja cloud, si Backblaze B2, Box, Google Drive, DreamObjects, Dropbox, Microsoft Azure dhe Rackspace Cloud Files.

Dhe po, Transmit ende trajton klasikët - FTP, SFTP, WebDAV dhe S3 - më mirë se çdo tjetër. Ne i bëjmë të thjeshta shërbimet komplekse, tërhiq dhe lësho.

Transmit 5 tani përfshin Panic Sync, mënyra jonë e sigurt dhe e shpejtë për të sinkronizuar faqet tuaja. (Mund të mësoni rreth Panic...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Mac App Store

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Kolonat Miller (4 )

+ Transferimi i skedarëve (1 )

+ Montoni disqet FTP (1 )

+ SSL (1 )

+ Mbështetje për SFTP (0 )

+ Sinkronizimi i skedarëve (0 )

+ Mbështetje për FTP (0 )

Llojet e Aplikimit

Klient FTP (0 )

Sinkronizimi i skedarëve (0 )

Etiketa

idisk

FTP

tls

Klient FTP -

Alternativat për Transmit

1838

FileZilla

(22 | 3.1)

- - -

747

WinSCP

(15 | 4.5)

- - -

422

Cyberduck

(13 | 3.7)

- - -

151

cURL

(1 | 4)

- -

86

Forklift

(3 | 3.7)

- - -

58

Commander One

(9 | 3.2)

- - -

46

ExpanDrive

(12 | 1.7)

- - -

81

WebDrive

(23 | 4.8)

- - -

17

CloudMounter

(2 | 3)

- - -

15

gFTP

(0 | 0)

- -

16

FileZilla Secure

(0 | 0)

- - -

16

CuteFTP

(0 | 0)

-

15

Nimble Commander

(2 | 4)

59

NetDrive

(10 | 3.6)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram