Search

English

118

Trakt.tv

(7 | 4.4)

- - -

RogueScholar

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

trakt ju ndihmon të mbani një regjistrim të shfaqjeve televizive dhe filmave që po shikoni. Bazuar në të preferuarat tuaja, trakt rekomandon shfaqje dhe filma shtesë që do t'i shijoni!

Ekziston një API zyrtare e disponueshme e cila përdoret tashmë nga zhvilluesit e palëve të treta për të ofruar aplikacione vendase në Android dhe iOS.

Trakt.tv është një platformë që bën shumë gjëra, por kryesisht mban gjurmët e shfaqjeve televizive dhe filmave që shikoni. Ai integrohet me qendrën tuaj të medias ose kompjuterin tuaj të kinemasë në shtëpi për të mundësuar gërvishtjen, kështu që gjithçka është automatike. Disa njerëzve u pëlqen të regjistrohen nga telefoni i tyre, kështu që ne e mundësojmë...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

iPhone App Store

Screenshot

Veçoritë

+ API falas (1 )

+ Baza e të dhënave të filmit (0 )

+ Api (0 )

+ Gjurmues filmash (0 )

Llojet e Aplikimit

Rishikimi i filmit (2 )

Gjurmuesi i Episodit (0 )

Baza e të dhënave të filmit (0 )

Etiketa

Rishikimi i filmit Faqe

Shfaqje televizive

gërvishtje

rekomandimet e shfaqjeve televizive

Gjurmuesi i Episodit -

ndjekja e mediave

Menaxher i medias -

Alternativat për Trakt.tv

116

Simkl

(5 | 4)

- - -

80

Letterboxd

(3 | 4.3)

32

ratehouse

(13 | 4.7)

- - -

33

Reelgood

(0 | 0)

- - -

32

MovieLens

(2 | 4.5)

- - -

16

Apple TV

(0 | 0)

-

33

TV Time

(0 | 0)

- -

14

SeriesGuide

(3 | 4.7)

- -

12

Myshows.me

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram