Search

English

142

Trac

(2 | 1.5)

- - -

ab1

8 months ago

undefined...


Negative comment

0 0


Show more comments

Trac është një sistem i përmirësuar wiki dhe gjurmimi i çështjeve për projektet e zhvillimit të softuerit. Trac përdor një qasje minimaliste për menaxhimin e projekteve të softuerit të bazuar në ueb. Misioni ynë është të ndihmojmë zhvilluesit të shkruajnë softuer të shkëlqyeshëm duke qëndruar larg rrugës. Trac duhet të imponojë sa më pak të jetë e mundur në një proces zhvillimi dhe politika të krijuara nga ekipet.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot

Veçoritë

+ Biletat e zyrës së ndihmës (5 )

+ Wiki i përfshirë (2 )

+ Menaxhimi i Projektit (0 )

+ Historia e aktivitetit (0 )

+ Integrimi SCM (0 )

+ Ndjekja e Çështjeve (0 )

+ Wiki (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxhimi i Projektit (0 )

Ndjekja e Çështjeve (0 )

Etiketa

Alternativat për Trac

1524

GitHub

(19 | 3.2)

- - -

637

GitLab

(13 | 4.1)

- - -

1148

Trello

(45 | 4.2)

- - -

110

Gitea

(3 | 5)

- - -

204

Quire

(49 | 4.4)

- - -

374

Redmine

(10 | 4.2)

- - -

270

Taiga.io

(7 | 3.7)

- - -

124

Gogs

(6 | 4.5)

- - -

61

ClickUp

(5 | 4.8)

- - -

93

OpenProject

(5 | 4)

- - -

22

Codeberg

(4 | 5)

- - -

204

JIRA

(4 | 1.8)

- - -

193

Zenkit

(55 | 4.8)

- - -

122

Restyaboard

(0 | 0)

- - -

106

Launchpad

(2 | 1)

- - -

57

TaskBoard

(0 | 0)

- - -

37

YouTrack

(0 | 0)

- - -

121

Mercurial SCM

(1 | 4)

-

49

Tuleap

(6 | 2.8)

- - -

108

Apache Subversion

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram