Search

English

497

Tox

(13 | 3.7)

- - -

Seth

6 years ago

undefined...


Positive comment

13 0


Show more comments

Me rritjen e programeve të përhapura të monitorimit të qeverisë, Tox është një aplikacion i lehtë për t'u përdorur që ju lejon të lidheni me miqtë dhe të dashurit pa dëgjuar askush tjetër.

Tox është ndërtuar me idenë që ju mund të vazhdoni me miqtë dhe familjen pa ju cenuar privatësinë. Ndërsa shërbimet e tjera me emra të mëdhenj kërkojnë që të paguani për të zhbllokuar veçoritë, Tox është falas si në çmim ashtu edhe në liri. Kjo do të thotë, ju jeni të lirë të bëni gjithçka që dëshironi me Tox.

Disa fronte zyrtare binare të Tox:
- Windows: përditësues uTox, µTox, qTox, Toxy, Konv
- OS X: qTox, Poison, uTox, Toxic, Konv
- Linux: uTox, Toxic, qTox, Ricin, Konv
- Android: Antox, TrRi...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Klienti Universal Tox. Një klient Tox që funksionon në Android, iOS, Windows, Mac OSX, Linux, FreeBSD dhe ueb. Shkruar në JS duke përdorur React & React Native / elektron.
qTox. Një klient Tox i zhvilluar në C++ me kornizën Qt
uTox. Një klient Tox i shkruar në C duke përdorur primitivë të OS për të vizatuar ndërfaqen e tij
Ricina. Një klient Tox i shkruar në Vala duke përdorur paketën e veglave GTK.
Toksigjen. Një klient Tox i shkruar në Python duke përdorur kornizën Qt.
Toksike. Një klient Tox CLI i shkruar në C. Përdor ncurses për ''UI''
Antoksi. Një klient Tox i shkruar në Scala për Android.
Antidot. Një klient Tox i shkruar në Objective-C për iOS.

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Video thirrje (14 )

+ Anonimiteti (4 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Multiplatformë (3 )

+ Rrjeti P2P (2 )

+ GPLv3 (2 )

+ Peer-To-Peer (2 )

+ Bisedë e sigurt (1 )

+ Thirrje zanore (1 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Ndani ekranin tuaj (1 )

+ Bisedë e koduar (1 )

+ I decentralizuar (1 )

+ Shpërndarë (0 )

+ Video Konferencë (0 )

+ Ndarje e sigurt e skedarëve anonim (0 )

+ Kriptimi nga ana e klientit (0 )

+ Kriptimi pikë-për-pikë (0 )

+ Mesazhimi i çastit (0 )

+ Lojtar i integruar (0 )

+ Etiketuar me të bardhë (0 )

+ Bisedë në grup (0 )

+ Nuk ka gjurmim (0 )

+ Nuk kërkohet regjistrim (0 )

+ Siguria e fokusuar (0 )

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

Llojet e Aplikimit

Video thirrje (14 )

Bisedë e koduar (1 )

Bisedë në grup (0 )

Etiketa

Siguria & Privatësia

Video Bisedë Aplikacioni

telefonit

thirrje falas

komunikimet

synojnë

Klientët e bisedës -

fsheh meta të dhënat

Alternativat për Tox

944

Signal

(36 | 4.1)

- - -

1784

Telegram

(96 | 4)

- - -

531

Element

(25 | 4.3)

- - -

904

Discord

(59 | 3.2)

- - -

480

Jitsi

(14 | 4.3)

- - -

190

Jami

(11 | 4.7)

- - -

276

Wire

(23 | 3.9)

- - -

440

Mumble

(4 | 4.2)

- - -

117

Keybase

(9 | 4.3)

- - -

132

Zoom

(33 | 3.6)

- - -

181

Zulip

(18 | 4.9)

- - -

134

RetroShare

(4 | 4)

- - -

41

Proficonf

(23 | 5)

- - -

92

Threema

(6 | 4.7)

- - -

133

Linphone

(2 | 5)

- - -

90

Conversations

(5 | 4.8)

- - -

53

Session

(8 | 4.5)

- - -

33

Delta Chat

(3 | 4.7)

- - -

104

Utopia

(43 | 4.5)

- - -

334

Adium

(0 | 0)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram