Search

English

834

Total Commander

(29 | 4.2)

- - -

martinv

4 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

Total Commander është një shareware Ortodoks File Manager (OFM) për Windows.
Disa veçori përfshijnë një klient të integruar FTP, krahasimin e skedarëve, navigimin e skedarëve në arkiv dhe një mjet me shumë riemërtime me mbështetje të shprehjes së rregullt.

Karakteristikat përfshijnë:

- Dy dritare skedarësh krah për krah
- Mbështetje e shumë gjuhëve dhe Unicode
- Funksioni i zgjeruar i kërkimit
- Krahasoni skedarët (tani me redaktuesin) / sinkronizoni drejtoritë
- Paneli i shikimit të shpejtë me ekran bitmap
- Trajtimi i arkivit ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE + shtojcat
- Klient i integruar FTP me FXP (server në server) dhe mbështetje për proxy HTTP
- Lidhja e portit...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Microsoft Store

Google Play Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Portativ (13 )

+ Kërkimi i skedarëve (3 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Sinkronizimi i drejtorisë (3 )

+ Kërkim i shpejtë (3 )

+ Mbështetje me panel të dyfishtë (3 )

+ Funksioni i shkurtoreve të tastit (2 )

+ Sinkronizimi i dosjeve (2 )

+ Krahasimi i skedarëve (1 )

+ Mbështetje për Unicode (0 )

+ Kërkoni në Arkiva (0 )

+ Lojtar i integruar (0 )

+ Montimi i skedarit ZIP (0 )

+ Pamje me ekran të ndarë (0 )

+ Ndërfaqja me skeda (0 )

+ Mbështetje për FTP (0 )

+ Riemërtimi i skedarëve në grup (0 )

Llojet e Aplikimit

Kërkimi i skedarëve (3 )

Menaxheri i skedarëve (0 )

Klient FTP (0 )

Etiketa

Menaxheri i skedarëve -

atributet e skedarit

FTP

Klient FTP -

gjeni skedarë

Lexuesi i dokumenteve -

krahaso tekstin

Kopjimi i skedarit Shërbimet

Alternativat për Total Commander

494

Double Commander

(32 | 3.8)

- - -

225

fman

(6 | 2.7)

- - -

374

FreeCommander

(15 | 3.7)

- - -

217

Midnight Commander

(7 | 4.1)

- - -

99

Multi Commander

(12 | 3.8)

- - -

165

Far Manager

(2 | 5)

- - -

116

muCommander

(6 | 2)

- -

198

Directory Opus

(13 | 4.1)

- - -

142

Dolphin File Manager

(4 | 4.8)

- - -

187

XYplorer

(19 | 4.1)

- - -

178

Q-Dir

(15 | 4.3)

- - -

35

Files

(7 | 3.6)

- - -

82

Amaze File Manager

(6 | 4.3)

- - -

196

GNOME Files

(5 | 1.8)

- - -

119

One Commander

(9 | 4.1)

- - -

86

Forklift

(3 | 3.7)

- - -

73

Solid Explorer

(4 | 4.8)

- - -

58

Unreal Commander

(5 | 4)

- - -

58

Commander One

(9 | 3.2)

- - -

122

Thunar

(2 | 4.5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram