Search

English

726

Tor Browser

(17 | 4.7)

- - -

crazypens30

3 years ago

undefined...


Positive comment

5 0


Show more comments

Softueri Tor ju mbron duke kërcyer komunikimet tuaja rreth një rrjeti të shpërndarë transmetuesish të drejtuar nga vullnetarë anembanë botës: pengon dikë që shikon lidhjen tuaj të internetit të mësojë se cilat faqe vizitoni, pengon faqet që vizitoni të mësojnë vendndodhjen tuaj fizike dhe ju lejon të aksesoni faqet që janë të bllokuara.

Shfletuesi Tor ju lejon të përdorni Tor në Windows, Mac OS X ose Linux pa pasur nevojë të instaloni ndonjë softuer. Mund të funksionojë me një USB flash drive, vjen me një shfletues të para-konfiguruar në internet për të mbrojtur anonimitetin tuaj dhe është i pavarur.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Google Play Store

Screenshot
Tor Browser 10.0.3 tani bazohet në versionin e ri të Firefox-it për Android.
Shfletuesi Tor për android alfa

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Bllokues i integruar i reklamave (15 )

+ Shfletues të bazuar në Firefox (14 )

+ Anonimiteti në internet (14 )

+ Portativ (13 )

+ Blloko gjurmuesit (7 )

+ Fshehni IP-në tuaj (4 )

+ Anonimiteti (4 )

+ Analiza e Trafikut (3 )

+ Multiplatformë (3 )

+ Bllokues keqdashës i skriptit (3 )

+ VPN e integruar (3 )

+ Korrigjues i integruar (1 )

+ Sinkronizoni përmes rrjetit TOR (1 )

+ Korrigjimi i IMAP (0 )

+ Detyron lidhjen e koduar (0 )

+ Mbrojtje Proaktive (0 )

+ Tor (0 )

+ Anticensurë (0 )

+ Mbrojtja e privatësisë (0 )

Llojet e Aplikimit

Shfletues uebi (0 )

Etiketa

Siguria & Privatësia

Shfletues uebi -

shfletim privat

Alternativat për Tor Browser

712

Brave

(90 | 3.8)

- - -

4815

Google Chrome

(128 | 3.3)

- - -

1051

Vivaldi

(68 | 4.1)

- - -

1073

Chromium

(16 | 3.4)

- - -

1743

Opera

(60 | 3.4)

- - -

359

Pale Moon

(19 | 3.6)

- - -

149

Ungoogled Chromium

(8 | 3.8)

- - -

256

Microsoft Edge

(25 | 3)

- - -

195

Firefox Developer Edition

(3 | 3.7)

- -

152

Falkon

(10 | 4.3)

- - -

229

Firefox Nightly

(6 | 4.7)

- - -

70

Bromite

(8 | 4.9)

- - -

212

SeaMonkey

(10 | 4.4)

- - -

110

GNU IceCat

(3 | 5)

- - -

530

Safari

(14 | 2.9)

- - -

73

Firefox Focus

(4 | 3)

- - -

37

DuckDuckGo Privacy Browser

(3 | 4.7)

- - -

34

Fennec F-Droid

(1 | 4)

- -

162

Yandex.Browser

(10 | 4.1)

- - -

46

Min

(6 | 4.7)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram