Search

English

148

ToDoList

(12 | 4.2)

- - -

cliftonprince

7 years ago

undefined...


Positive comment

11 0


Show more comments

Një mënyrë e thjeshtë por efektive për të mbajtur në krye të detyrave tuaja, 10 gjuhë.

ToDoList është një formë e rrallë e mjetit të menaxhimit të detyrave, e cila ju lejon të nënndani në mënyrë të përsëritur detyrat tuaja në pjesë më të menaxhueshme, ndërkohë që paraqet një përvojë të pastër dhe intuitive të përdoruesit.

ToDoList ka qenë në zhvillim të vazhdueshëm për 6 vitet e fundit dhe është një projekt i vazhdueshëm.

Listat tuaja të detyrave ruhen në XML, e cila ofron shumë mundësi për formatim dhe printim të avancuar duke përdorur fletë stilesh.

Dizajni fleksibël i ToDoLists e bën atë ideal si për projektet e lidhura me IT-në ashtu edhe për përdorime më të përgjithshme të G...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Pema e detyrave
Pamja e listës
Pamja e djegies (shtojca)
Pamja e kalendarit (shtojca)
Grafiku Gantt (plugin)
Shiko Kanban (shtojcë)
Pamja e hartës së mendjes (shtojca)
Planifikuesi i javës (plugin)
Word Cloud (plugin)
Pamja e ngarkesës së punës (shtojca)

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Enkriptimi (5 )

+ Bordi Kanban (4 )

+ Grafiku Kanban (2 )

+ Versionimi i skedarit (0 )

+ Eksporto në iCalendar (0 )

+ Përvijues (0 )

+ Menaxhimi i detyrave (0 )

+ Struktura e pemës (0 )

+ Fushat e personalizuara (0 )

+ Gantt-grafikë (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxhimi i detyrave (0 )

Etiketa

redaktori i fjalës i strukturuar në pemë

kryerja e gjërave

Lista e detyrave

Alternativat për ToDoList

38

monday.com

(4 | 3.2)

- - -

382

Todoist

(15 | 3.6)

- - -

204

Quire

(49 | 4.4)

- - -

66

Super Productivity

(8 | 4.9)

- - -

157

TickTick

(22 | 3.5)

- - -

51

Markor

(3 | 5)

- - -

117

Org mode

(2 | 5)

- - -

64

Microsoft To Do

(11 | 2.9)

- - -

79

Zoho Notebook

(5 | 4.8)

- - -

365

Remember The Milk

(8 | 3)

- - -

221

Google Tasks

(4 | 3.2)

- - -

52

Tasks.org

(7 | 4.4)

- - -

224

CintaNotes

(16 | 4.1)

- - -

418

Notezilla

(14 | 3.5)

- - -

752

Taskade

(21 | 4.5)

- - -

135

Task Coach

(8 | 4.2)

- - -

98

MyLifeOrganized

(3 | 4.7)

- - -

68

Taskwarrior

(1 | 5)

- - -

179

Toodledo

(0 | 0)

- - -

85

Notational Velocity

(0 | 0)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram