Search

English

363

The Old Reader

(4 | 3.2)

- - -

MacBedh

9 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

The Old Reader është një lexues RSS i bazuar në ueb, diçka si Google Reader. Importoni abonimet ekzistuese, gjeni miq në Facebook dhe më shumë.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Chrome Web Store

Screenshot

Veçoritë

+ Bazuar në ueb (2 )

+ Importo nga Google Reader (1 )

+ Importoni furnizime nga OPML (0 )

+ RSS Reader (0 )

Llojet e Aplikimit

RSS Reader (0 )

Etiketa

shpërndaje në Facebook

lexues lajmesh

Alternativat për The Old Reader

1815

Feedly

(26 | 3.3)

- - -

1403

Inoreader

(45 | 3.6)

- - -

180

QuiteRSS

(10 | 4.2)

- - -

336

Tiny Tiny RSS

(4 | 2.2)

- - -

367

Flipboard

(9 | 2.6)

- - -

654

NewsBlur

(4 | 3.5)

- - -

65

Feedbro

(3 | 4.7)

- - -

307

Reeder

(5 | 4.2)

- - -

102

FreshRSS

(5 | 4.2)

- - -

149

Liferea

(1 | 4)

- - -

202

Feedbin

(3 | 4.7)

- - -

22

Feeder RSS feed reader

(4 | 4.5)

- - -

26

RSS Guard

(1 | 3)

- - -

11

Fluent Reader

(3 | 4.7)

- - -

147

CommaFeed

(1 | 4)

- - -

82

FeedReader Online

(5 | 4)

- - -

93

News360

(1 | 4)

- - -

11

Raven Reader

(3 | 3.3)

-

56

NetNewsWire

(1 | 5)

- -

30

FlowReader

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram