Search

English

461

KMPlayer

(12 | 2.8)

- - -

MegGigi

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

KMPlayer është një media player i gjithanshëm i cili mund të mbulojë lloje të ndryshme të formateve të kontejnerëve si TS (gjithashtu nga Technisat Digicorder), VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia dhe QuickTime ndër të tjera. Ai trajton një gamë të gjerë titash dhe ju lejon të kapni audio, video dhe pamje nga ekrani në shumë mënyra. Për të luajtur filma TS nga Technisat Digicorder ju nevojitet KMPlayer.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Mac App Store

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

KMPlayer 32 bit
KMPlayer 64X
KMPlayer 32 bit
Mac
Android
Screenshot

Veçoritë

+ Mbështetje për Batch Mode (1 )

+ Hardware i përshpejtuar (1 )

+ Mbështet kodek H265 (1 )

+ Mbështetje për 4K (0 )

Llojet e Aplikimit

Player audio (2 )

Media Player (0 )

Etiketa

Media Player -

Player audio -

Luajtësi i videos

ts skedarët

kodek

ffmpeg

Alternativat për KMPlayer

6972

VLC Media Player

(179 | 4.3)

- - -

638

PotPlayer

(49 | 4)

- - -

397

MPV

(22 | 4.2)

- - -

1174

MPC-HC

(37 | 4.4)

- - -

731

AIMP

(31 | 4.7)

- - -

411

SMPlayer

(11 | 4.3)

- - -

157

MPC-BE

(11 | 4.5)

- - -

250

Audacious

(11 | 4.5)

- - -

750

Media Player Classic

(6 | 4)

179

MX Player

(11 | 3.5)

- - -

333

MPlayer

(1 | 3)

- -

24

Celluloid

(0 | 0)

255

Windows Media Player

(8 | 2.5)

- - -

74

Splash

(2 | 5)

- - -

242

GOM Player

(11 | 4)

- - -

237

Miro

(4 | 3)

- - -

42

Vanilla Music

(1 | 5)

- - -

108

Videos

(0 | 0)

- - -

29

SmoothVideo Project

(2 | 5)

- - -

32

Musique

(1 | 3)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram