Search

English

119

The Elder Scrolls

(4 | 4)

- -

wonderwarthog

4 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

The Elder Scrolls është një seri video-lojërash me role aksion me fantazi në botë të hapura të zhvilluara kryesisht nga Bethesda Game Studios dhe të publikuara nga Bethesda Softworks.

The Elder Scrolls: Arena (1994)
The Elder Scrolls II: Daggerfall (1996)
The Elder Scrolls Legends: Battlespire (1997)
The Elder Scrolls Adventures: Redguard (1998)
The Elder Scrolls III: Morrowind (Tribunal / Bloodmoon) (2002)
The Elder Scrolls Travels: Stormhold (2003)
The Elder Scrolls Travels: Dawnstar (2004)
The Elder Scrolls Travels: Shadowkey (2004)
The Elder Scrolls IV: Oblivion (Knights of the Nine / Shivering Isles) (2006)
The Elder Scrolls V: Skyrim (Dawnguard / Dragonborn / Hearthfire) (2...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Lojë Open World (17 )

+ Lojëra me role (0 )

+ Lojë (0 )

Llojet e Aplikimit

Lojë Open World (17 )

Lojëra me role (0 )

Aksion RPG (0 )

Etiketa

fantazi rpg

Aksion RPG Lojë

Alternativat për The Elder Scrolls

79

Fallout

(2 | 4.5)

-

116

World of Warcraft

(3 | 3.7)

- - -

16

OpenMW

(3 | 3.7)

-

36

Assassin's Creed

(0 | 0)

- - -

38

Guild Wars

(1 | 2)

- - -

11

The Dark Mod

(1 | 5)

-

19

Metro

(1 | 5)

- - -

28

Runescape

(4 | 3.5)

- - -

18

Dragon Age

(0 | 0)

17

Fable

(0 | 0)

- - -

13

Thief

(0 | 0)

- - -

14

Gothic

(0 | 0)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram