Search

English

138

Terms of Service Didn't Read

(1 | 4)

-

lebaux

9 years ago

undefined...


Positive comment

0 0

Kushtet e Shërbimit; Nuk lexova (ToS;DR) është një projekt aktiv për të rregulluar gënjeshtrën më të madhe në ueb. Ne ju ndihmojmë të kuptoni Termat dhe Kushtet dhe Politikat e Privatësisë së faqeve të internetit.

Kushtet e shërbimit janë shpesh shumë të gjata për t'u lexuar, por është e rëndësishme të kuptoni se çfarë ka në to. Të drejtat tuaja në internet varen prej tyre. Informohuni për të drejtat tuaja duke instaluar shtesën e shfletuesit për Firefox, Chrome, Opera ose Safari.

Shembuj:

Facebook

- Licencë shumë e gjerë për të drejtën e autorit për përmbajtjen tuaj
-> Asnjë premtim për të informuar në lidhje me kërkesat e qeverisë
- Facebook ndan automatikisht të ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Chrome Web Store

Opera Add-ons URL

Firefox Addons URL

Shembuj të vlerësimeve

Veçoritë

+ Zgjerimi i shfletuesit (5 )

+ Mbrojtja e privatësisë (0 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

kushtet e shërbimit

eula

kushtet e përdorimit

tos vlerësimet

Alternativat për Terms of Service Didn't Read

17

TrackMeNot

(1 | 5)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram