Search

English

654

TeraCopy

(12 | 3)

- - -

laylaa

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Një mjet falas i krijuar për të kopjuar skedarë më shpejt dhe më të sigurt. Mund të verifikojë skedarët e kopjuar për t'u siguruar që ato janë identike. Ai anashkalon skedarët e këqij gjatë kopjimit, duke mos përfunduar të gjithë transferimin. Integrim pa probleme me Windows Explorer.

Versioni i paguar i programit (TeraCopy Pro) përfshin veçoritë e mëposhtme:

Kopjoni/kaloni në dosjet tuaja të preferuara.
Ruani raportet si skedarë HTML dhe CSV.
Zgjidhni skedarë me të njëjtën shtesë/dosje.
Hiqni skedarët e zgjedhur nga radha e kopjimit.
Më shumë veçori vijnë së shpejti!

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Integrimi i guaskës (5 )

+ Integrimi i Windows Explorer (1 )

+ Operacionet në radhë (0 )

Llojet e Aplikimit

Kopjimi i skedarit (0 )

Menaxheri i skedarëve (0 )

Etiketa

Menaxheri i skedarëve -

Kopjimi i skedarit Shërbimet

shuma e kontrollit

menaxher kopjimi

vetem anglisht

hash

crc32

Alternativat për TeraCopy

68

Ultracopier

(8 | 2.8)

-

109

FastCopy

(8 | 3.9)

- - -

46

SuperCopier

(3 | 2.7)

-

35

Robocopy

(4 | 3)

- - -

27

Roadkil's Unstoppable Copier

(2 | 4.5)

-

24

Copy Handler

(2 | 4)

48

Copywhiz

(2 | 4)

- - -

37

GS RichCopy 360

(26 | 4.5)

- - -

11

KillCopy

(1 | 2)

13

RichCopy

(2 | 3)

14

NiceCopier

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram