Search

English

752

Taskade

(21 | 4.5)

- - -

frogautistic

3 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Taskade po riimagjinon listën e detyrave duke e bërë atë vizuale, të strukturuar dhe bashkëpunuese me mesazhe të integruara dhe video chat, të gjitha në të njëjtën faqe.

Krijoni lista detyrash të menjëhershme, shënime bashkëpunuese, tabela kanban, harta mendore dhe më shumë. Bisedoni ndërsa punoni së bashku dhe përfundoni gjërat, të gjitha në një aplikacion. Organizimi me Taskade është i thjeshtë, miqësor dhe argëtues.

Bashkëpunoni më mirë duke përdorur Taskade për të ndarë listat dhe shënimet tuaja. Punoni me anëtarët e ekipit për të modifikuar përmbajtjen së bashku në kohë reale, për të menaxhuar detyrat e grupit dhe për të shkëmbyer ide drejtpërdrejt përmes bisedës. Kryeni punën shp...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

Microsoft Store

Ubuntu Software Center

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome OS Web Store

Firefox Addons URL

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Mbështetje për Temat (10 )

+ Kërkim i integruar (7 )

+ Thellësi hierarkike e pafund (6 )

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Bashkëpunimi në ekip (4 )

+ Me bazë GTD (3 )

+ Aplikacionet që sinkronizohen me Google Calendar (3 )

+ RTS (2 )

+ Dizajn i pastër (2 )

+ Integrimi i "Kalendarit të Google". (1 )

+ Planifikimi i detyrave (1 )

+ Listat e ndashme (1 )

+ Skinnable (1 )

+ Ndjekja e qëllimeve (0 )

+ Mbajtës shënimesh i integruar (0 )

+ Redaktimi në kohë reale (0 )

+ Struktura hierarkike (0 )

+ Redaktori i integruar (0 )

+ Ndjekja e detyrave (0 )

+ Hapësirat e punës bashkëpunuese (0 )

+ Bisedë e integruar (0 )

+ Menaxhimi I skuadres (0 )

+ Bashkëpunimi online (0 )

+ Nuk kërkohet regjistrim (0 )

+ Përvijues (0 )

+ Integrimi i plogët (0 )

+ Harta e mendjes (0 )

+ Hierarkia e Dosjeve (0 )

+ Menaxher i listës së detyrave (0 )

+ Etiketimi hierarkik (0 )

+ Bashkëpunim në kohë reale (0 )

+ Menaxhimi i detyrave (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxhimi i detyrave (0 )

Menaxher i listës së detyrave (0 )

Bashkëpunimi në ekip (0 )

Etiketa

ditar plumbash

aplikacioni për stuhi mendimesh

të gjitha në një produktivitet

integrimi i nocionit

Menaxher detyrë

detyrat

të gjitha në një organizator

detyra të automatizuara

planifikues detyrash

shumë hierarki

kryerja e gjërave

Lista e detyrave

planifikimin e projektit

mjet produktiviteti

stuhi mendimesh

softuer teksti hierarkik

shënimet e hierarkisë

të gjitha në një softuer

sinkronizimi celular

të gjitha në një aplikacion

listë me pika

ndajnë dokumentet

hierarkia

pikë plumbi

Alternativat për Taskade

38

monday.com

(4 | 3.2)

- - -

555

Joplin

(104 | 4.7)

- - -

407

Notion

(48 | 4.1)

- - -

1148

Trello

(45 | 4.2)

- - -

2447

Evernote

(49 | 3)

- - -

266

CherryTree

(27 | 3.9)

- - -

382

Todoist

(15 | 3.6)

- - -

204

Quire

(49 | 4.4)

- - -

464

Asana

(20 | 4)

- - -

268

WorkFlowy

(23 | 4.6)

- - -

176

Wekan

(2 | 3.5)

- - -

117

Org mode

(2 | 5)

- - -

270

Taiga.io

(7 | 3.7)

- - -

61

ClickUp

(5 | 4.8)

- - -

309

Wrike

(27 | 4)

- - -

93

OpenProject

(5 | 4)

- - -

50

Cryptee

(7 | 4.9)

- - -

365

Remember The Milk

(8 | 3)

- - -

57

Amazing Marvin

(63 | 4.9)

- - -

221

Google Tasks

(4 | 3.2)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram