Search

English

114

Tagpacker

(5 | 4.8)

- - -

dkshsat

3 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

Tagpacker është një mjet falas për të organizuar, gjetur dhe ndarë lidhjet.
Ai ofron një mënyrë të thjeshtë por efektive për të organizuar lidhjet tuaja me etiketa.
Tagpacker ju ndihmon ta mbani koleksionin tuaj gjithmonë të rregullt dhe të rregullt.
Në këtë mënyrë, vizitorët e koleksionit tuaj mund të filtrojnë për përmbajtjen përkatëse dhe të zbulojnë lidhje të reja interesante.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Në profilin tuaj Tagpacker, gjithmonë do të gjeni atë që kërkoni.
Shtypni butonin "Paketo" për të shënuar faqet e internetit që ju pëlqejnë.
Ruani dhe organizoni shpejt faqerojtësit krah për krah gjatë shfletimit.

Veçoritë

+ Bazuar në etiketa (31 )

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Importoni dhe eksportoni faqeshënuesit (2 )

+ Faqeshënuesit vizualë (1 )

+ Faqerojtësit (1 )

+ Renditja sipas etiketave (1 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

+ Shënimi social (0 )

+ Faqerojtësit (0 )

+ Lidhje të përbashkëta (0 )

+ Ndani faqeshënuesit (0 )

+ Shënimi i faqeve (0 )

+ Riemërtimi i skedarëve në grup (0 )

+ Etiketoni grupet (0 )

+ Etiketimi automatik (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxheri i faqeshënuesve (0 )

Shënimi social (0 )

Etiketa

shërbim bookmarking

Menaxheri i faqeshënuesve -

faqeshënues

Alternativat për Tagpacker

860

Pocket

(21 | 3.6)

- - -

297

Raindrop.io

(11 | 4.2)

- - -

219

wallabag

(4 | 5)

- - -

289

Diigo

(10 | 3.1)

- - -

211

Pinterest

(6 | 3)

- - -

147

Pinboard

(9 | 2.3)

- - -

37

GGather

(4 | 4.8)

- - -

41

Refind

(1 | 5)

-

40

Bookmark OS

(5 | 4.8)

- - -

32

Saved.io

(0 | 0)

- - -

57

Pearltrees

(3 | 3.3)

- - -

13

LinkAce

(0 | 0)

- -

54

historious

(1 | 1)

-

43

Qlearly

(5 | 3)

- - -

27

Stash.ai

(0 | 0)

- - -

12

Bookmark Sidebar

(1 | 5)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram