Search

English

113

Synapse

(3 | 4)

- -

dadoomer

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Synapse është një lëshues semantik i shkruar në Vala që mund ta përdorni për të nisur aplikacionet, si dhe për të gjetur dhe aksesuar dokumentet dhe skedarët përkatës duke përdorur motorin Zeitgeist.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Ubuntu Software Center

Screenshot

Veçoritë

+ Kërkimi i skedarëve (3 )

+ Lëshues (3 )

+ Lëshuesit e aplikacioneve (0 )

Llojet e Aplikimit

Lëshuesit e aplikacioneve (4 )

Kërkimi i skedarëve (3 )

Etiketa

shiriti i nisjes

vala

lëshuesit

lëshuesit e aplikacioneve

Alternativat për Synapse

187

Keypirinha

(28 | 4.5)

- - -

243

Listary

(18 | 4.3)

- - -

176

Wox

(8 | 3.8)

- -

274

Alfred

(9 | 4.3)

- - -

46

ueli

(9 | 4.6)

- - -

57

Albert

(4 | 4.8)

- - -

283

RocketDock

(5 | 3.4)

- -

31

Ulauncher

(3 | 5)

- - -

46

Cerebro

(2 | 3.5)

- - -

122

Quicksilver

(2 | 5)

- -

176

Gnome Do

(0 | 0)

-

103

RecentX

(10 | 3.6)

- - -

18

Spotlight

(1 | 5)

- - -

82

Executor

(3 | 4.7)

- -

107

Find And Run Robot

(3 | 4)

- - -

18

dmenu

(0 | 0)

-

11

Krunner

(0 | 0)

- -

16

Lacona

(0 | 0)

-

24

ASuite

(3 | 3.7)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram