Search

English

124

SUMo

(5 | 4)

- - -

krzysiu

6 years ago

undefined...


Positive comment

8 0


Show more comments

SUMo do të thotë Monitor i përditësimit të softuerit. Falë SUMo do të mund ta mbani kompjuterin tuaj të përditësuar duke përdorur versionin më të fundit të softuerit tuaj të preferuar! Ndryshe nga veçoritë e integruara të përditësimit automatik, SUMo ju tregon nëse përditësimet janë të disponueshme përpara se të keni nevojë të përdorni softuerin tuaj.

Veçoritë

Zbulimi automatik i softuerit të instaluar
Zbulon përditësimet / arnimet e nevojshme për softuerin tuaj
Filtro / autorizo ​​versionet beta (cilësimi i përdoruesit)
Lista e injorimit: gjurmon vetëm programet që dëshironi të gjurmoni
Më shumë përputhshmëri dhe më pak false pozitive se të tjerët Përditëso Monitorët (sipas reagim...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Dizajn i pastër (2 )

+ Informacion i besueshëm i përditësimit (2 )

+ Shënime në formë të lirë (0 )

+ Përditëso njoftuesin (0 )

Llojet e Aplikimit

Përditësuesi i softuerit (0 )

Etiketa

Përditësuesi i softuerit -

Alternativat për SUMo

145

MacUpdater

(304 | 4.9)

- - -

248

Chocolatey

(19 | 2.8)

- - -

85

Patch My PC

(5 | 4)

-

281

FileHippo

(2 | 2)

- - -

69

Ketarin

(5 | 4.6)

-

116

Software Informer

(2 | 2)

- - -

14

Latest

(1 | 5)

24

Zero Install

(0 | 0)

28

Update Manager

(0 | 0)

56

Ubuntu Update Manager

(0 | 0)

18

MacUpdate Desktop

(4 | 1.2)

-

14

SurfPatrol

(0 | 0)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram