Search

English

385

Stremio

(22 | 3.7)

- - -

Guest

9 months ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Qendra mediatike që ju lejon të shikoni filma, seriale, kanale YouTube menjëherë.

Mund të shikoni në HD, me titra dhe të transmetoni lehtësisht çdo skedar në TV përmes DLNA, Chromecast, AppleTV me një klik!

Stremio ju jep gjithashtu njoftime për episodet / filmat e rinj, si dhe rekomandime për përmbajtjen që mund t'ju pëlqejë.

Përmbajtja e Stremio është kaq e pasur sepse ka një sistem Shtesash, duke lejuar burime të ndryshme, si YouTube, Filmon, Netflix, Amazon, Hulu, etj.

Ekziston një shtesë e palës së tretë e disponueshme për transmetimin e torrentit, e cila ka pothuajse çdo torrent të mbjellë në internet. Aktualisht është aktivizuar si parazgjedhje në Stremio.

Biblioteka ju...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Google Play Store

iPhone App Store

Zbuloni - filmat më të njohur
Tabela - duke shfaqur njoftime në lidhje me filmat, serialet dhe kanalet tuaja të preferuara
Duke luajtur - duke shfaqur UI-në e transmetimit
Biblioteka - tregon shfaqjet tuaja
Biblioteka - duke shfaqur kanalet tuaja
Kalendari - tregon datat e publikimit të episodeve

Veçoritë

+ Transmetim TV (27 )

+ Transmetimi i videos (24 )

+ Biblioteka mediatike (14 )

+ Chromecast (7 )

+ Lojtar torrent (6 )

+ Pa reklama (5 )

+ Monitorimi i rrjetit (2 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Nuk ka buffering (2 )

+ PS4 Transmetim (2 )

+ Mbështetje për shtesat e trashëgimisë (1 )

+ Transmetoni video në Apple TV (1 )

+ Monitorimi i serverit (1 )

+ Transmetim Torrent (1 )

+ Shkarkim automatik i titrave (1 )

+ Serveri DLNA (0 )

+ Mbështetje për IPTV (0 )

+ Mbështetje për DLNA (0 )

+ Lojtar i integruar (0 )

+ Qendra Mediale (0 )

+ Kërkimi i integruar i titrave (0 )

+ Transmetimi në TV (0 )

Llojet e Aplikimit

Transmetimi i videos (24 )

Transmetim Torrent (1 )

Qendra Mediale (0 )

Etiketa

Menaxher i medias -

Sportive

Media Player -

leckë

mbështetje për Google Cast

Alternativat për Stremio

1363

Kodi

(23 | 3.7)

- - -

856

Netflix

(63 | 4.2)

- - -

806

Plex

(19 | 2.9)

- - -

168

WebTorrent

(6 | 4.8)

- - -

128

Jellyfin

(11 | 4.5)

- - -

209

Hulu

(8 | 2.9)

- - -

125

Universal Media Server

(8 | 3)

- - -

33

Reelgood

(0 | 0)

- - -

52

Serviio

(1 | 4)

- - -

21

Squire

(0 | 0)

- - -

21

Madsonic

(0 | 0)

- - -

14

Videostream

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram